Tervetuloa
Tervetuloa

Uusia ideoita työnhakuun Työnhakuveturin koulutuksista

Työnhakuveturin koulutuksista saat asiantuntevaa ja ajankohtaista tietoa tämän päivän työnhakuun. Tilaisuuksien aiheina on oman osaamisen tunnistaminen, työnhakutaitojen parantaminen ja voimavarojen lisääminen. Samalla verkostoidut muiden samassa tilanteessa olevien kanssa.

Työnhakuveturin valmennuksiin voivat osallistua kaikki jäsenjärjestöjen esimies- ja asiantuntijatyötä etsivät jäsenet Uudenmaan alueelta. Tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia.

Työnhakuveturin jäsenjärjestöt ovat: Tekniikan akateemiset TEK, Suomen Ekonomit, Helsingin Insinöörit HI, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA , Tradenomiliitto TRAL, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut, Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY, Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu sekä Akavan Erityisalat.

Vuoden 2019 teemoja ovat muun muassa:

  • Asiantuntijana SoMessa
  • Tekoäly
  • Jaksaminen ja motivointi työnhaussa
  • Rekrytointipaneeli
  • Työllistymistarinat

Tutustu Työnhakuveturin tapahtumiin klikkaamalla alla olevia tapahtumien otsikoita!

 

Aktiivimalli

Aktiviimalli on tullut voimaan. Rekryboosterin valmennus kuuluu aktiviimalliin ja siitä saa todistuksen työttömyysetuujen maksajaa varten.Työnhakuveturin tilaisuudet käyvät aktiivimalliin. Aiheet ovat työllistymistä tukevia, tilaisuuksiin kuuluu oppimista todentava oppimispäiväkirjan täydentäminen, joka lähetetään sähköisesti palautelomakkeen yhteydessä. Kun Työnhakuveturi on saanut oppimispäiväkirjan, lähetämme osallistujalle todistuksen.