Tervetuloa
Tervetuloa

Työnhakuboosteri-hanke

Työnhakuboosteri-hanke saa työllisyyspoliittista avustusta Uudenmaan TE-toimistolta 1.1.- 31.12.2017. Hankemuotona on pienryhmätoiminta, joka on luonteeltaan vahvasti työllistymistä edistävä sekä lisäksi yleisiä työelämävalmiuksia parantava.

Pääkohderyhmät ovat:

•    yli 12 kk työttömänä olleet

•    yli 300 päivää työmarkkinatukea saaneet

•    yli 50-vuotiaat

•    vastavalmistuneet, joiden työllistyminen on pitkittynyt

•    korkeasti koulutetut maahanmuuttajat

Työnhakuboosterissa voit parantaa työnhakutaitoja, saada lisäpontta työnhakuun, kirkastaa oman osaamisen keihäänkärjet ja uratoiveet sekä antaa ja saada vertaistukea. Ryhmiin voivat osallistua kaikki Uudellamaalla asuvat korkeasti koulutetut työttömät, jotka ovat TE-toimistossa työttöminä työnhakijoina.

Yhteen ryhmään valitaan noin 10 osallistujaa. Ryhmä kokoontuu perusohjelman mukaan 9 viikon ajan, kerran viikossa 3 tuntia kerrallaan. Tapaamiset ovat viikon välein ja jokaisen tapaamisen välillä on useita aktivoivia kotitehtäviä. Ryhmälle on luotu valmis ohjelmamalli, joka tarkentuu tarvittaessa osallistujien toiveiden mukaan. Toimintaa koordinoi ryhmäohjaaja, joka on osallistunut johonkin aiemmista ryhmistä.

Lisätietoja Työnhakuboosteri 2.0 hankkeesta saat hankkeen projektipäälliköltä Päivi Korhoselta puh. 0400 338677 tai koulutuspäällikkö Sirpa Huttuselta puh. 050 4647177.

VASTAAVIA HANKKEITA MUUALLA

Työnhakuveturi toimii Uusimaalla. Muualla Suomessa on vastaavia hankkeita, joissa akavalaiset ammattiliitot ovat taustalla.

Uratehdas (Pirkanmaa)

Uranoste (Pohjois-Pohjanmaa)

Urapurje (Varsinais-Suomi)