Tervetuloa
Tervetuloa
10.8.2017 Yleinen

Syksyn 2017 rennoin rekrytapahtuma tulossa syyskuussa

Syksyn suuri ponnistuksemme Walk For Jobs on jo aivan nurkan takana.

Kuva Leena Vänni

Viime vuonna sympaattisella Eläintarhan urheilukentällä järjestetty Walk for Jobs -tapahtuma siirrettiin tänä vuonna Telia 5G-areenalle. Tilanpuute ei ainakaan tänä vuonna uhkaa! Nyt vaan jännitetään, näkyykö kiihtynyt rekrytointitilanne tapahtumassamme kuinka isosti. Mukaan mahtuu vielä sankoin joukoin sekä rekrytoivia yrityksiä että työnhakijoita.

Järjestimme tapahtuman viime vuonna ensimmäistä kertaa. Idea ei ollut meidän, vaan sen on keksinyt ja kehittänyt Tampereen sisarjärjestömme Uratehdas, joka myös tänäkin vuonna järjestää oman tapahtumansa Tampereella, samana päivänä kuin me Helsingissä eli 8.9.2017.

Viime vuonna meidän järjestäessämme tapahtumaa ensimmäistä kertaa minun oli vaikea kuvitella, kuinka sanapari rento ja rekrytointi sopii yhteen. Huoli oli kuitenkin turha, sillä tapahtumasta jäi järjestäjän näkökulmasta parhaiten mieleen nimenomaan välitön tunnelma. Urheilukentän ympäri kulki jatkuvana virta kävelijöitä, haastattelujen lisäksi rataa kiersi ihmisiä ammattiliittojen uravalmentajien sekä mentoreiden kanssa. Tunnelma oli positiivinen ja sopivan letkeä.

Tänä vuonna toiveissa on entistä isompi tapahtuma, mutta välittömän tunnelman säilyttäminen. Kuten yhden yrityksen edustaja osuvasti sanoikin: ” Itsekin töitä hakeneena tiedän, että työhaastattelu on tiukka paikka. Täällä on mukava jutella hakijoiden kanssa vähän rennommin.”

Ilmoittaudu mukaan saman tien joko rekrytoijana tai työnhakijana. Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton.

HUOM! Vuonna 2018 tapahtuma on Otahallissa perjantaina 21.9.

Leena Vänni

Leena Vänni on Työnhakuveturin puheenjohtaja vuonna 2017. Hän toimii viestintä- ja ura-asiantuntijana Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTYssä.

< TAKAISIN ARTIKKELEIHIN

UUSIMMAT ARTIKKELIT