Tervetuloa
Tervetuloa
12.6.2020 Rekryboosteri

REKRYBOOSTERIN DIGI- JA ETÄLOIKKA

Sattuneesta syystä olemme kaikki olleet tänä keväänä uuden edessä. Rekryboosterin livetapaamiset loppuivat kuin seinään maaliskuun puolIvälissä. Tämä pakotti, mutta myös mahdollisti niin digi- kuin etäloikan aika lailla yön yli toimien. Vauhdilla lähdimme muokkaamaan 3,5 tunnin livesettiä noin 2 tunnin virtuaaliversioksi.

Kuulun niihin ihmisiin, jotka tekevät työnsä mieluummin työpaikalla ja kotiasiat kotona. Hetki meni hyväksyessä, että koti = työpaikka. Rekryboosterin livevalmennukset vietiin verkkoon ja reipas 9-hengen pilottiryhmä aloitti viiden kerran työnhakuvalmennuksen 28.4.

On ollut ilo oppia uutta ja joutua tarkastelemaan jo sinällään toimivaa materiaalia ja metodeja aivan uusin silmin. Upeaa oli myös uusien virtuaaliryhmäläisten rohkeus ja reippaus tulla aktiivisesti mukaan etävalmennukseen.

Uskon vahvasti, että varsinaisen työnhakuvalmennuksen lisäksi opimme kaikki jotain uutta olipa se sitten tekniikkaa tai tapaa kommunikoida ja osallistua virtuaalisesi.

Palautetta ryhmäläisiltä: 100 % oli sitä mieltä, että valmennukseen kannatti osallistua ja että se oli hyödyllinen. Lisäksi 100 % suosittelisi sitä edelleen. Ryhmä koki saaneensa työkaluja omaan työnhakuunsa. Syttyi myös oivalluksia ja ideoita.

Ihanaa kesää kaikille! Syksystä ei vielä kukaan tiedä, mutta Rekryboosteri jatkaa tavalla tai toisella eli livenä, etänä tai sekä että. Meillä on nyt valmiudet molempiin tapoihin. On puhdas ilo työskennellä kanssanne!

 

Sirpa Huttunen

Koulutuspäällikkö, coach

< TAKAISIN ARTIKKELEIHIN

UUSIMMAT ARTIKKELIT