Tervetuloa
Tervetuloa

 

Palautetta Työnhakuboosteriin osallistuneilta

Kevään 2016 ryhmiin osallistuneiden palautetta

”Buusteri auttaa kehittämään omia työnhakutaitoja. Kurssilla oppii näkemään oman osaamisen laajemmin ja pystyy kiteyttämään omat vahvuudet. Olemalla aktiivinen buusteriryhmässä pystyy laajentamaan omia verkostoja työnhaussa, itse en olisi löytänyt nykyistä työtäni ilman buusteriryhmästä saamaani vinkkiä. ”

”Ryhmästämme jäi päällimmäiseksi mieleen se loistava ryhmähenki, joka muodostui hyvin nopeasti. Ryhmäläisten vilpitön tuki ja halu auttaa toisiaan sekä avoimuus omista kokemuksistaan.

Kaikki kannustivat ja auttoivat toisiaan.”

”Työnhakuboosterin ryhmän yksittäisten henkilöiden kokemukset antoivat potkua omaan työnhakuuni. Samassa tilanteessa oltiin. Kuulin muilta hyväksi havaittuja tapoja, joita sovelsin omaan käyttööni. Ryhmässä on voimaa!”

”Työnhakuboosterissa työstimme napakoita kuvauksia itsestämme ja tavastamme toimia. Olen hyödyntänyt näitä syvällisesti ja yhdessä pohdittuja asioita myös työhaastattelussa – luontevasti ja onnistuneesti. Rohkeasti esiin oma osaaminen!”

”Ryhmän aktiivisuus auttoi todella paljon, pisti itselle vauhtia rattaisiin. Otimme myös käytännöksi tavata maanantaisin heti aamusta Kansalliskirjastossa ja tehdä työnhakua siellä ryhmässä. Tämä maanantaisessio jatkuu vielä niiden osalta jotka eivät tähän mennessä ole työtä löytäneet. Tulemme varmasti pitämään yhteyttä ja tapaamaan toisiamme jatkossa, sillä meistä tuli matkan varrella myös ystäviä.”

”Sain boosterin tarjoamien työkalujen avulla jäsenneltyä oman osaamiseni muotoon, joka auttaa minua ymmärtämään omat vahvuuteni ja myös kommunikoimaan ne muille. Lisäksi sain muilta ryhmäläisiltä paljon itseluottamusta ja uskoa siihen, että olen oikeasti hyvä kandidaatti vaativiin työtehtäviin.

”Hyvä kokonaisuus työnhakutaitojen päivittämiseksi. Parasta oli upea ja aktiivinen porukka, jonka kanssa jaettiin tietoa ja kokemuksia sekä kannustettiin toisiamme.”

”Työnhakuboosterissa olet tavoitteellisessa projektimaisessa toiminnassa korkeasti koulutettujen kanssa.”