Tervetuloa
Tervetuloa
18.6.2018 Yleinen

Making of Walk for Jobs 2018

Tästä se jälleen lähtee! Syksyllä saadaan taas liikettä työnhakuun ja rekrytointiin kun 21.9. klo 9 starttaa kolmannen kerran järjestettävä Walk for Jobs Helsinki. Tällä kertaa Walk for Jobs goes Espoo ja Otahallin valtaa innokkaat työnhakijat ja rekrytoivat yritykset.

Projektiryhmä 2018

Sain hienon tilaisuuden olla mukana aktiivisena toimijana tämän vuoden projektiryhmässä ja tapahtuman järjestämisessä. Lisäksi sain kunniakseni tehdä tapahtumasta making of -koosteen ja päätinkin tehdä sen blogiksi. Minun sekä toki koko projektiryhmän askeleita kohti vuoden rennointa rekrytapahtumaa saakin lukea täältä itse tapahtumapäivään asti. Toivottavasti viihdytte mukanamme!

Projektiryhmä kokoontui ensimmäisen kerran toukokuun lopulla järjestetyssä kick off -tilaisuudessa. Saimme paljon tietoa tapahtumasta ja jo hyviä vinkkejä itse tapahtuman järjestämisestä sekä markkinoinnista. Tilaisuudessa pääsi myös hyvin tutustumaan muihin projektiryhmän jäseniin ja kasassa onkin innokas ja osaava porukka, jolla on asenne kohdillaan. Vaikka tilaisuuden jälkeen pää olikin hieman “pyörällä”, oli sen ilmapiiri niin kannustava että innolla lähdin työstämään omaa osuuttani.

Työvälineitä

Tässä kesäkuun aikana olemme saaneet lisää asiantuntevaa tietoa ja näkökulmia sekä boostia tekemiseen hyvin innostavista ja inspiroivista markkinointi- ja somekoulutuksista. Muuten kesäkuu on kulunut tapahtuman somemarkkinoinnin ja viestinnän parissa sekä rekrytoivien yritysten etsinnässä sekä kontaktoinneissa. Projektiryhmän innostava ja kannustava asenne on auttanut pääsemään hyvin alkuun ja olen edennyt tutuista ja turvallisista sähköpostiviesteistä rekrytoiviin organisaatioihin sinne puhelukontakteihin asti.

Juhannus ja kesälomatkin ovat tuloillaan ja projektiryhmä kokoontuu vielä kerran yhdessä tekemään ja tsemppaamaan toisiamme. Jäämmekin sitten pikkuhiljaa lataamaan akkuja syksyä varten sekä nauttimaan suomen suvesta. Mutta, paljon olemme jo saaneet aikaan ja ainakin itselläni on sellainen olo että tästä on hyvä jatkaa. Blogi jatkaa elämäänsä vireänä jälleen syksyllä ja toivottavasti tämän matkan päätteeksi näemme reippaina itse tapahtumassa! Mutta hei, ilmoittautua voit tapahtumaan jo vaikka tänään joko rekrytoijana tai työnhakijana.

Rentouttavaa kesää ja nähdään jälleen elokuussa!

Kielot

Noora Vehmas

Noora Vehmas on ollut aktiivinen osallistujaTyönhakuboosterin ryhmässä kevään 2018 aikana ja toimii Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman projektiryhmän jäsenenä. Kasvatustieteen maisterina häntä kiinnostavat ihmisen oppiminen ja asiantuntijuuden kehittyminen sekä työssä henkisten voimavarojen tukeminen ja edistäminen. Noora onkin kiinnostunut erilaisista koulutussuunnittelun ja henkilöstön kehittämisen tehtävistä. Häntä kiinnostavat myös viestintä ja markkinointi osana kehittämisprosesseja. Tulevaisuudessa Noora haluaa oppia olemaan linkkinä työ- ja liike-elämän ilmiöiden ja oppimisen ja toiminnan kehittämisen välillä.

< TAKAISIN ARTIKKELEIHIN

UUSIMMAT ARTIKKELIT