Tervetuloa
Tervetuloa
10.9.2018 Yleinen

Making of Walk for Jobs 2018 – Projektiryhmä esittäytyy

Walk for Jobs Helsinki -tapahtuma on jo hyvin lähellä ja aktiivinen projektiryhmä on tehnyt kovin töitä, jotta kyseisestä päivästä tulee onnistunut. Tässä blogissa olen kuvannut eri vaiheitamme, ja nyt haluankin tuoda esille kollegoideni ajatuksia projektiryhmässä mukana olemisesta ja tapahtuman järjestämisestä sekä odotuksiamme kyseistä päivää ajatellen.

WFJ 2018 projektiryhmä

Meitä on ollut hyvin pieni, mutta tiivis ja aikaansaava tiimi kasassa. On ollut antoisaa ja motivoivaa tehdä tapahtumaa yhdessä. Paljon erilaista kokemusta ja osaamista ryhmästämme on löytynyt. Nyt haluankin antaa puheenvuoron tiimikavereilleni: Hannelelle, Helenalle ja Sinikalle.

“ Hei, olen Hannele Parkkinen, koulutukseltani kauppatieteiden maisteri ja pitkän linjan osaaja. Viimeksi olen tehnyt yritys- ja ympäristövastuuseen liittyviä tehtäviä. Olen valmis tekemään määräaikaisuuksia sekä myös konsultointipohjalla projekteja.”

“ Olen Helena Hyyppä, viestinnän asiantuntija Espoosta. Haen monipuolisia viestintäalan töitä, joissa voin hyödyntää aikaisempaa työkokemustani terveydenhuoltoalan järjestöissä. Olen kiinnostunut erityisesti sähköisen viestinnän ja sosiaalisen median sekä palvelumuotoilun hyödyntämisestä asiakaspalvelun kehittämisessä. Olen positiivinen ja palveluhenkinen, ja minua on helppo lähestyä. Verkostoidun mielelläni.”

“ Olen Sinikka Mäki. Olen AMK-artenomi ja nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja. Ohjaajan työn lisäksi minulla on vahva kokemus asiakaspalvelusta. Perehdytys ja koulutus ovat olleet huomattava osa työnkuvaani. Olen avoin kaikille kiinnostaville työtarjouksille, joissa voin hyödyntää monipuolista kokemustani.”

Kuten jo aiemmin totesin, on ollut hyvin motivoivaa tehdä yhdessä Walk For Jobs -tapahtumaa. Kun yhdessä keskustelimme aiheesta, totesimme, että ryhmän tuki ja turva on ollut tärkeä. Pitkin matkaa olemme olleet myös hieman oman mukavuusalueemme ulkopuolella ja tehneet myös niitä asioita, joita emme ole aiemmin tehneet. Mutta, kuten Hannele totesi: “mutta ne sujuvat tässä, ryhmässä… ja on hauska tehdä uutta asiaa.” Uutta on matkan varrella siis opittu. Sinikka vielä jatkaa: “kyllähän se sujuu, etenkin kun pääsee yhdessä ryhmän kanssa tekemään. Tulee se draivi päälle kunnolla. Ja on myös hyvä haastaa itseään. “

Helena haluaa muistaa myös Työnhakuveturin sekä akavalaisten ammattiliittojen jäsenten tuen: “Minua on ilahduttanut erityisesti tapahtuman vetäjien mahtava tsemppi ja projektiryhmäläisten hyvä yhteishenki. Meillä on upea tekemisen meininki!”

Meistä on ollut myös hienoa päästä näkemään, miten iso rekrytointitapahtuma rakennetaan, olla mukana markkinoimassa tapahtumaa ja hankkimassa sekä yrityksiä että työnhakijoita tapahtumaan. Toki olemme tässä matkan varrella päässeet pohtimaan myös omia vaihtoehtojamme ja kartuttamaan niitä piilotyöpaikkoja. Totesimme, että meille on ollut myös tärkeää, että tapahtumaan osallistujat, niin yritysten edustajat kuin työnhakijat, saavat hyviä kontakteja aikaiseksi.

tartan

Mitä sitten itse odotamme tapahtumalta?

Helena kuvaa hyvin meidän kaikkien ajatuksia ja fiiliksiä: “ Odotan osallistujilta avointa ja positiivista asennetta, paljon hyviä minihaastatteluita, hyvin valmisteltuja hissipuheita ja sitä, että mahdollisimman monet työnantajat ja työntekijät löytävät toisensa.”

Hannele vielä jatkaa: “ Nii-i, siinä se on, kiteytettynä! Hannele toteaa, että kyllähän sitä itsekin voisi kierroksen kävellä, mutta “enemmänkin juuri, että tapahtuma on kiva ja että sieltä löytyy niitä matchejä mahdollisimman monelle.”

Ja niinhän se on, tapahtuman ydin, että ihmiset kohtaavat ja löytyisi niitä matchejä.

Toivottavasti tapaamme Walk for Jobs Helsinki -tapahtumassa!

 

Noora Vehmas

Noora Vehmas on käynyt Työnhakuboosterin prosessin läpi kevään 2018 aikana ja toimii nyt yhden ryhmän ohjaajana. Lisäksi hän toimii Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman projektiryhmän jäsenenä. Kasvatustieteen maisterina häntä kiinnostavat ihmisen oppiminen ja asiantuntijuuden kehittyminen sekä työssä henkisten voimavarojen tukeminen ja edistäminen. Noora onkin kiinnostunut erilaisista koulutussuunnittelun ja henkilöstön kehittämisen tehtävistä. Häntä kiinnostavat myös viestintä ja markkinointi osana kehittämisprosesseja. Tulevaisuudessa Noora haluaa oppia olemaan linkkinä työ- ja liike-elämän ilmiöiden ja oppimisen ja toiminnan kehittämisen välillä.

< TAKAISIN ARTIKKELEIHIN

UUSIMMAT ARTIKKELIT