Tervetuloa
Tervetuloa
20.8.2018 Yleinen

Making of Walk for Jobs 2018

Hei jälleen! Niin se kesätauko ja helteet ovat ohi ja Walk for Jobs -projektiryhmä on taas täydessä työn touhussa.

Marjat

Syyskuun lopulla 21.9. voi siis löytää töitä sekä työntekijöitä reippaan kävelylenkin merkeissä, kun Otahallin valtaavat työnhakijat ja rekrytoivat yritykset Walk for Jobs -tapahtumassa. (Psst… Edellä muuten linkki tapahtuman päivitettyihin sivuihin, josta löytyy luonnollisesti ilmoittautumislinkit sekä koontia palautteista niin työnhakijoiden kuin yritystenkin näkökulmasta.) Aktiivinen projektiryhmä aloitti työskentelynsä keväällä, ja pienen kesätauon jälkeen jatkamme nyt yhteydenottoja yrityksiin, jotta saamme jälleen pystyyn tämän reippaan rekrytointitapahtuman.

Vaikka Suomen suvi näytti parhaat puolensa, kesän aikanakin tapahtui, ja pitkin kesää ilmoittautui yrityksiä mukaan. Tapahtuma siis kiinnostaa! Tällä hetkellä Otahalliin on tulossa reilut 30 yritystä. Silti työsarkaa vielä riittää, ja projektiryhmämme kokoontui kesän jälkeen yhdessä ottamaan yhteyttä yrityksiin sekä tsemppaamaan toisiamme. Kokoonnuimme Suomen Ekonomien tiloihin, joihin meille oli järjestetty mainiot työskentelypisteet. Oli ilo taas pienen levon ja tauon jälkeen jatkaa, kun meidät oli myös niin huomioitu. Se loi mielestäni koko projektiryhmään tietynlaista yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Työpiste

Toki projektiryhmämme jäsenet jatkavat työskentelyä tapaamisten välillä kukin tahoillaan. Jo keväällä perustamamme whatsapp-ryhmä tsemppaa eteenpäin ja antaa tukea, jos tulee tunne, ettei oikein suju. Itse olen hakenut buustia, tapahtumankin luonteen mukaisesti, reippaista kävelylenkeistä musiikkia kuunnellen ja luonnosta nauttien. Toivottavasti sinäkin olet löytänyt oman tapasi saada virtaa syksyn haasteisiin ja projekteihin!

Lenkkarit

Noora Vehmas

Noora Vehmas on käynyt työnhakuboosterin prosessin läpi nyt kevään 2018 aikana ja toimii Walk for Jobs -rekrytointitapahtuman projektiryhmän jäsenenä. Kasvatustieteen maisterina häntä kiinnostavat ihmisen oppiminen ja asiantuntijuuden kehittyminen sekä työssä henkisten voimavarojen tukeminen ja edistäminen. Noora onkin kiinnostunut erilaisista koulutussuunnittelun ja henkilöstön kehittämisen tehtävistä. Häntä kiinnostavat myös viestintä ja markkinointi osana kehittämisprosesseja. Tulevaisuudessa Noora haluaa oppia olemaan linkkinä työ- ja liike-elämän ilmiöiden ja oppimisen ja toiminnan kehittämisen välillä.

< TAKAISIN ARTIKKELEIHIN

UUSIMMAT ARTIKKELIT