Tervetuloa
Tervetuloa

Webinaari: Priorisoi itsesi – energisoi työnhakusi!

Alkaa: 22.1.2020 09:00
Päättyy: 22.1.2020 10:30

Paikka: Webinaari

Priorisoi itsesi – energisoi työnhakusi hyvinvointiwebinaari

Joni Jaakkola, Optimal Performance

Uusi vuosi on hyvä aloittaa huolehtimalla fyysisestä kunnosta, terveellisestä ruokavaliosta ja omasta hyvinvoinnista. Aloita siis tsemppaaminen työnhakuun tulemalla mukaan Joni Jaakkolan hyvinvointiwebinaariin ke 22.1.2020 klo 9.00 – 10.30!

Aktiivisen työnhaun keskellä voi olla hankalaa löytää aikaa ja motivaatiota oman terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ravinnon, liikunnan ja palautumisen avulla. Usein haasteeksi koetaan riittämätön aika, motivaation puute tai oleellisen hahmottaminen loputtomien vinkkiviidakkojen ja kieltolistojen keskeltä.

Tule mukaan yhteiseen webinaariimme kuulemaan, oppimaan ja kyselemään miten tekemällä oikeita asioita ja asioita oikein on mahdollista olla hyvässä kunnossa ja energinen arjessa ja työnhaussa. Luvassa yksinkertaisia mutta tehokkaita työkaluja tutkittuun tietoon ja arjen valmennustyöhön pohjautuen. Jonilla on käytännönläheinen tapa esittää asioita unohtamatta rentoa otetta ja huumoria.

Joni Jaakkola on hyvinvointialan moniottelija ja diplomi-insinööri, joka tunnetaan tutkittuun tietoon ja valmennuskokemukseen pohjautuvasta, ihmisläheisestä lähestymistavasta terveyteen, hyvinvointiin ja suorituskykyyn. Optimal Performance -valmennusyrityksen ja Optimal Performance Center -valmennuskeskuksen hän omistaa yhdessä vaimonsa tietokirjailija Kaisa Jaakkolan kanssa. Jonin ajatusmaailma oman terveyden ja hyvinvoinnin parantamisesta tiivistyi tekstiksi Tammen kesällä 2017 julkaiseman Väkevä elämä -tietokirjan kansien väliin. Vuodesta 2010 alkaen Joni on yhdessä valmennustiiminsä kanssa auttanut kymmeniä tuhansia suomalaisia paremman ravinnon, treenin ja palautumisen äärelle verkossa ja livenä.