Tervetuloa
Tervetuloa

Webinaari: LinkedIn: Oma profiili käyttöön työnhaussa

Alkaa: 26.10.2016 09:00
Päättyy: 26.10.2016 10:30

Paikka: Webinaari
-

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite

Aika: Keskiviikkona 26.10.2016 klo 9.00 – 10.30 

Paikka: Webinaari 

Webinaari: LinkedIn: Oma profiili käyttöön työnhaussa 

Webinaari on tarkoitettu LinkedIn:n käyttöä aloitteleville. Webinaarissa käydään läpi oman profiilin luominen, kuinka muokata omaa profiilia valmiimmaksi ja mihin muotoon asetuksia kannattaa säätää. Koulutuksen jälkeen olet valmis itsenäisesti viimeistelemään oman profiilisi ja hyödyntämään sitä työnhaussa. Webinaarissa on chat-mahdollisuus, joten voit kysyä tarkentavia kysymyksiä koulutuksen aikana. Voit myös lähettää kysymyksesi ennakkoon luennoitsijalle. Koulutuksesta tehdään videotallenne, joka on katsottavissa myöhemmin Työnhakuveturin sivuilta.

Koulutus järjestetään Citrix GoToWebinar -webinaarijärjestelmän avulla.

 Kun olet ilmoittautunut webinaariin, saat noin viikkoa ennen webinaaria viestin ja linkin webinaariin rekisteröitymisestä. Webinaari on internetin avulla toteutettu virtuaalinen tapahtuma, johon voi osallistua tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella mistä tahansa, kunhan vain käytössä on internet-yhteys.

Webinaarin kouluttajana toimii KTM Kati Saario Happy Customer Companysta. Katilla on 20 vuoden kokemus kuluttajaliiketoiminnan kehittämis- ja markkinointitehtävistä ja verkostoitumisesta tapahtumissa, yhteisöissä. Kati toimii Helsingin Ekonomit ry:n Ekonominaisten puheenjohtajana. Happy Customer Company tarjoaa markkinointiviestinnän sisällöntuotantopalveluita sekä sosiaalisen median ja työelämän verkostoitumisen koulutuksia. Kati bloggaa ja on aktiivinen verkostoituja sosiaalisessa mediassa. Tutustu Katiin LinkedIn-profiiliin, http://fi.linkedin.com/in/katisaario/ ja blogiin, www.katisaario.fi.

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 25.10.2016

Mikäli sinulle tulee kysyttävää webinaarista, voit olla yhteydessä risto.saynavajarvi@tyonhakuveturi.fi