Tervetuloa
Tervetuloa

Uutta virtaa ja työkaluja työnhakuun – käännä ennakkoluulot voitoksi!

Alkaa: 16.3.2016 09:00
Päättyy: 16.3.2016 12:00

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite

Aika: Keskiviikkona 16.3.2016 klo 9.00 -12.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 8.30)  Balderin salin vieressä on kahvila, josta voi omakustanteisesti ostaa aamupalaa. 

Paikka: Balderin saliAleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), 00170 Helsinki (katso kartalta)

Katso alta tarkemmat liikenneyhteydet: 

Raitiolinjat 1, 2, 3B, 3T, 4, 7A, 7B, Senaatintorin tai Kauppatorin pysäkki.Parkkipaikat Kauppa- tai Senaatintorilla tai Valtioneuvoston takana Hallituskadulla. Katso tarkemmin: HSL reittiopas 

Uutta virtaa ja työkaluja työnhakuun – käännä ennakkoluulot voitoksi!

Koulutuksessa vauhditamme 50+ työnhakijoiden työllistymistä antaen tietoa tehokkaimmista työnhaun keinoista. Murramme myös ikään liittyviä myyttejä ja kuulemme runsaasti onnistumistarinoita. Koulutus sopii hyvin myös henkilöille, jotka ovat olleet työnhaussa jo pidemmän aikaa ja kaipaavat uusia työkaluja sekä uutta intoa työnhakuunsa. Motivoidumme sekä saamme uskoa ja kannustusta omaan työnhakuun!

Koulutuksen teemoja: 

  • Miten tunnistaa omaa osaamista ja vahvuuksia? 
  • Miten tiivistät oman osaamisesi?
  • Miten teen hyvän CV:n ja hakemuksen?
  • Mitkä ovat tehokkaan työnhaun keinot ja kanavat?
  • Miten eteenpäin työnhaussa ja mistä virtaa työnhakuun?
  • Oman asenteen ja motivaation merkitys! 

Koulutus on vuorovaikutteinen, innostava ja kannustava. Koulutus sisältää kouluttajan alustuksia, runsaasti käytännön vinkkejä ja yhteisiä keskusteluita.

Valmentajana toimii uravalmentaja (Certified Progress Coach), VTM, Pilvi Nybom. Hän on toiminut laaja-alaisesti viimeisten 15 vuoden ajan erilaisissa valmennus-, koulutus, konsultointi- ja HR-tehtävissä. Lisäksi hän on työskennellyt ulkomailla, viimeksi Kiinassa kansainvälisen valmennusyrityksen palveluksessa. Nykyään Pilvi toimii valmentajana omassa yrityksessään InCoaching Oy:ssä. 

Tilaisuuden materiaalin voit ladata tästä. 

Jos sinulla tulee kysyttävää tilaisuuteen liittyen, ota yhteyttä arja.lindfors@tek.fi.