Tervetuloa
Tervetuloa

Työnhaku kuntoon, työpaikka haltuun!

Alkaa: 9.9.2020 10:00
Päättyy: 9.9.2020 11:00

Paikka: Webinaari

Onko työnhaku sinulle uutta tai työnhakutaidot kaipaavat päivitystä? Tiedätkö, miten hyödyntää somea ja etenkin LinkedIniä työnhaussa? Haluatko tietää tarkemmin piilotyöhausta? Osaatko verkostoitumisen taidon ja ymmärrätkö CV:n viilauksen hyödyt?

Tule kuulemaan viimeisimmät vinkit työnhakuun ja LinkedInin hyödyntämiseen ja saamaan tietoa, mitkä yritykset vetävät nyt työmarkkinoilla parhaiten!

Webinaarissa opitaan, miten voit tuoda itseäsi esille asiantuntijana somessa, sekä tärkeimmät LinkedInin toimintaperiaatteet ja profiilin parannuskeinot. Kerromme myös miten voit lähteä etsimään piilotyöpaikkoja ja kuinka verkostoidut tehokkaasti. Tuomme viimeisimmät tiedot tällä hetkellä työllistävistä yrityksistä.

Webinaarissa sinua luotsaavat uravalmentajat Heini Hult-Miekkavaara Yhteiskunta-alan korkeakoulutetuista sekä Nina Juhava Suomen Ekonomeista. Webinaarin moderoijana toimii Työnhakuveturin Päivi Korhonen.

Uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaaralla on pitkä kokemus korkeasti koulutettujen urista ja työnhausta. Heiniä kiinnostaa urahyvinvoinnin lisäksi erityisesti ilmiöpohjaiset osaamistarpeet ja monimuotoiset roolit tulevaisuuden työelämässä, sekä se, miten voimme tehdä kestäviä urapäätöksiä. Parhaillaan hän toimii osaamispalveluiden asiantuntijana Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKAssa. Lue lisää Heinistä LinkedInissä.

Nina Juhavalla on pitkä kokemus uravalmennuksen ja rekrytoinnin parissa. Nina on toiminut seitsemän vuotta Suomen Ekonomien uravalmentajana ja hän on toiminut myös aktiivisesti Työnhakuveturin, Rekryboosterin ja Career Boostin valmentajana. Voit tutustua tarkemmin Ninan taustaan: https://www.linkedin.com/in/ninajuhava/

Tämä tunnin mittainen webinaari on tarkoitettu Työnhakuveturin 10 taustaliiton jäsenille. Linkki webinaariin lähetetään muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Tilaisuus tallennetaan ja saat tallenteen sekä materiaalin palautelomakkeen yhteydessä osallistuttuasi.