Tervetuloa
Tervetuloa

Työnhakijan itsevarmuuden kehittäminen

Alkaa: 18.11.2020 09:00
Päättyy: 18.11.2020 11:00

Paikka:

Itsevarmuus ja ihmissuhdetaidot ovat harjoiteltava taito siinä missä muutkin. Vaikka olisit mestari näissä taidoissa, jokainen voi aina kehittyä entistäkin paremmaksi. Tule kuulemaan parhaat käytännön vinkit DI Karla Niemisen koulutukseen!

Työnhaussa, työhaastatteluissa ja työelämässä itsevarmuus ja ihmissuhdetaidot ovat isossa osassa. Epävarmasti itsensä esiin tuovan osaamista saatetaan epäillä ja moni työnantaja etsiikin ”hyvää tyyppiä” tiimiinsä. Onneksi jokainen voi olla hyvän ensivaikutelman antava, mukavan small talkin ja itsevarman esiintymisen taitava hyvä tyyppi, niin vapaalla, työnhaussa kuin työssäkin.

Tässä koulutuksessa opit miten teet vaikutuksen heti kohtaamisen aluksi, kuinka saat luotua hyväntuulisen keskustelun, miten näytät vakuuttavuutesi ja kuinka tunnet olosi itsevarmaksi. Ihmissuhdetaidoilla on elämässä iso merkitys, eikä kyse ole vain henkilökemioista, vaan periaatteista, jotka jokainen voi oppia. Teemme myös käytännön harjoitteita, ja Karla antaa täsmävinkkejä osallistujien kysymyksiin. Tervetuloa mukaan!

Ihmissuhdetaitokouluttaja & DI Karla Nieminen tietää, miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Jäänmurtajat-koulutuksissa ihmissuhdetaitojaan ovat vuodesta 2011 kehittäneet jo tuhannet tyytyväiset osallistujat.

Karlan tyyli esittää asiat on innostava, aito ja äärimmäisen käytännöllinen. Jäänmurtajat-blogista vinkkejä on luettu yli 500 000 sivulatauksen verran. 2017 Otavalta ilmestyi erinomaista palautetta saanut kirja “Olet hyvä tyyppi – Opas sujuviin ihmissuhteisiin”, josta on otettu 3. painos. Vinkkejä voit kuunnella myös Nelosen Suplasta Jäänmurtajat-podcasteina. Kukaan ei ole näissä taidoissa liian hyvä.

http://www.jaanmurtajat.fi

http://www.olethyvatyyppi.fi

Tilaisuus järjestetään Zoom -alustan kautta. Valmennus sisältää ryhmätöitä, joten käytössä on myös ryhmätyöhuoneet (break out rooms). Valmistaudu siis käyttämään mikrofonia ja videota, suosittelemme Zoom -applikaation latausta.