Tervetuloa
Tervetuloa

TYÖN UUSI MAAILMA

Alkaa: 19.4.2011 09:00
Päättyy: 19.4.2011 12:00

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite

Aika: Ti 19.4.2011 klo 9.30 – 12.00 (ilmoittautuminen ja aamukahvi alkaen klo 9.00)

Paikka: Suomen Liikemiesten Kauppaopiston auditorio, Osoite: SLK-talon auditorio – Rautatieläisenkatu 5, 00520 Hki (kartta) (sisäänkäynti Messukeskuksen aukiolta)

Jos tulet tilaisuuteen omalla autolla, tarkista Itä-Pasilan pysäköintimahdollisuudet.

HUOM! Tilaisuus alkaa poikkeuksellisesti klo 9.30.  Tilaisuudessa luennoi professori Christina Krause aiheesta ”Työn uusi luonne ja sen haasteet – aivotutkimuksellisia näkökulmia”. Tämän jälkeen pieni tauko ja sen jälkeen noin klo 11 Microsoft Finland Oy:n henkilöstöjohtaja Tytti Bergman jatkaa aiheesta ”Työn uusi maailma”. Tilaisuus päättyy klo 12.

 

 

 

 

 

 

TYÖN UUSI LUONNE JA SEN HAASTEET – AIVOTUTKIMUKSELLISIA NÄKÖKULMIA

Esityksessä pohditaan modernien tietotyötapojen ihmiselle asettamia aivan uudenlaisia haasteita aivotutkimuksellisesta näkökulmasta. Esitys pohjautuu uusimpaan aivotutkimustietoon liittyen inhimilliseen tiedonkäsittelyyn ja etenkin  sen rajallisuuteen.

Luennoitsijana toimii aivotutkija ja kognitiotieteen professori Christina M. Krause Helsingin yliopiston Käyttäytymistieteiden laitoksen Kognitiotieteen osastolta. Lue lisää Cristina Krausesta.

TYÖN UUSI MAAILMA

Mitä Microsoftin näkökulmasta ovat modernit tietotyötavat? Kuinka työn tekeminen on muuttunut ja mihin suuntaan se on menossa? Mitä asioita työelämässä pidempään olleen tulisi hallita, mikäli aikoo toimia menestyksellä työelämässä nyt ja tulevaisuudessa?

Aiheesta luennoi Microsoft Finland Oy:n henkilöstöjohtaja Tytti Bergman. Hän on kokenut HR-ammattilainen, jonka erikoisalueita ovat muutoksen johtaminen ja johtajuuden kehittäminen. Hän on toiminut IT-, tietoliikenteen ja lääketeollisuuden toimialoilla.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 15.4.2011 tästä.

Lähetämme kaikille tilaisuuteen ilmoittautuneille vahvistusmeilin viimeistään maanantaina 18.4.2011.