Tervetuloa
Tervetuloa

Työllistymistarinat (Huom! Iltatilaisuus)

Alkaa: 10.12.2013 17:00
Päättyy: 10.12.2013 19:00

Aika: Ti 10.12. 2013 klo 17.00-19.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 16.30) HUOM! ILTATILAISUUS!

Paikka: Insinöörit – Ekonomit toimitalon Seminaariluokka, Ratavartijankatu 2, 3 krs. (kävelytaso) 00520 Hki (katso kartalta).

Jos tulet tilaisuuteen omalla autolla, tarkista Itä-Pasilan pysäköintimahdollisuudet.

Kolme erilaista tarinaa työllistymisestä

Illan aikana kuulet kolme erilaista tarinaa OTTYn toiminnassa mukana olleiden henkilöiden työllistymisestä. Kaikki oman tarinansa kertovat ovat osallistuneet OTTYn koulutusten lisäksi työllistämistä tukevaan vertaisryhmätoimintaan, Työnhakuboosteriin.

Tule kuuntelemaan, miten heidän polkunsa kulki takaisin työelämään, mistä he saivat voimaa ja apua työllistymiseen. Jokainen kertoo oman tarinansa haluamallaan tavalla. Tarinat ovat kaikki yksilöllisiä ja kestoltaan noin 30 minuuttia. Meistä jokainen voi varmasti saada tarinoista vinkkejä ja ajatuksia omaan työllistymiseensä. Tarinoiden on tarkoitus rohkaista ja kannustaa työnhaun prosessissa.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt. Jos olet ilmoittautunut tilaisuuteen, etkä jostain syystä pääse osallistumaan, voit peruuttaa osallistumisesi alla oleven linkin kautta ”Ilmoittautumistiedot”.

Linkki näkyy vain niille, jotka ovat ilmoittautuneet tilaisuuteen. Mikäli sinulle tulee kysyttävää tilaisuuteen liittyen, ota yhteyttä: risto.saynavajarvi@otty.fi tai sirja.kulmala-portman@sefe.fi