Tervetuloa
Tervetuloa

Työllistymistarinat (HUOM! Iltatilaisuus)

Alkaa: 19.5.2015 16:30
Päättyy: 19.5.2015 19:00

Aika: Tiistaina 19.5 2015 klo 16.30 – 19.00  (ilmoittautuminen alkaa klo 16.30, tilaisuus klo 17.00) 

Paikka: Paikka: Insinöörit-Ekonomit – talo, SeminaariluokkaRatavartijankatu 2 A, 3 krs, 005200 Helsinki (sisäänkäynti Junailijanaukiolta, kävelytaso) (katso kartalta)

Jos tulet tilaisuuteen omalla autolla, tarkista Itä-Pasilan pysäköintimahdollisuudet.

Työllistymistarinat ja Työnhakuveturin iltajuhla  – erilaisia tarinoita työllistymisestä

Illan aikana kuulet erilaisia työllistymistarinoita Työnhakuboosteri toiminnassa mukana olleiden henkilöiden työllistymisestä. Kaikki oman tarinansa kertovat ovat osallistuneet Työnhakuveturin asiantuntijaluentojen lisäksi työllistämistä tukevaan vertaisryhmätoimintaan, Työnhakuboosteriin.

Tule kuuntelemaan, miten heidän polkunsa kulki takaisin työelämään, mistä he saivat voimaa ja apua työllistymiseen. Jokainen kertoo oman tarinansa haluamallaan tavalla. Tarinat ovat kaikki yksilöllisiä ja kestoltaan noin 15 minuuttia. Meistä jokainen voi varmasti saada tarinoista vinkkejä ja ajatuksia omaan työllistymiseensä.

Myös sinulla Työnhakuveturin toimintaan osallistunut,  on mahdollisuus kertoa oma tarinasi Speakers´ Cornerissa ja jakaa omat vinkkisi työnhakuun ja ratkaisun etsimiseen – toivomme, että tartut tilaisuuteen ja jaat rohkeasti esimerkiksi omia oppejasi työnhausta! Toivottavasti tarinat rohkaisevat ja kannustavat kaikkia onnistumaan työnhakuprosessissasi! 

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.  Lähetämme kaikille ilmoittautuneille muistutusviestin vielä muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Jos sinulla tulee kysyttävää tilaisuuteen liittyn, ota yhteyttä arja.lindfors@tek.fi