Tervetuloa
Tervetuloa

SPARRAUSAAMU – Työnhaun dokumentit

Alkaa: 23.11.2010 08:30
Päättyy: 23.11.2010 12:00

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite Liite

Aika: Ti 23.11.2010  klo 8.30 – 12.00 (ilmoittautuminen ja kahvi klo 8.30-9.00)      Paikka: Insinöörit – Ekonomit -toimitalon Seminaariluokka, os. Ratavartijankatu 2, 3 krs, A-rappu, 00520 Helsinki (katso kartalta)

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti niille, jotka osallistuvat 9.11.2010 tilaisuuteen.
 
Tilaisuuden tavoitteena on auttaa sinua tekemään työnhakuasi varten tehokkaat CV ja työhakemus. Työskentelyn avulla opit tunnistamaan osaamistasi ja kohdentamaan työnhakuasi. Työskentelemme pienryhmissä. Jotta saat hyödyn sparrausaamusta on tärkeää, että teet seuraavat ennakkotehtävät valmiiksi ennen tilaisuutta.

Ennakkotehtävät:

  1. Printtaa tämä CV-ohje itsellesi, lue se ajatuksella. Mitä ajatuksia ja kysymyksiä sinulla herää ohjeisiin liittyen? Oletko jostain eri mieltä? Mistä haluaisit tarkennusta? Tee muistiinpanoja ja reunamerkintöjä. Peilaa ohjetta omaan taustaasi ja työkokemukseesi -> kuinka voit soveltaa ohjetta omaan CV:si? Tee muistiinpanoja. Pohdi vielä, mitkä ovat tärkeimmät havaintosi, joita teit työstäessäsi ohjetta? Käsittelemme osallistujien kommentteja, kysymyksiä ja havaintoja sparrausaamussa.
  2. Rikasta ohjeiden avulla omaa CV:täsi. Kiinnitä erityistä huomiota tehtävänkuvauksiin. Ota uudesta CV:stäsi kolme kappaletta mukaan tilaisuuteen (työstämme CV:itä vain pienryhmissä).
  3. Etsi itsellesi sopiva ja mielenkiintoinen työpaikkailmoitus;                       Avoin tehtävä, jota voisit hakea tai olet jo hakemassa. Ota työpaikkailmoitus mukaan sparrausaamuun.
Tilaisuuden vetäjinä toimivat TEKin Urapalveluiden ura- ja rekryasiamiehet.

Lisätietoja tilaisuuteen liittyen:

arja [dot] lindfors [at]

tek [dot] fi tai puh. 040 503 8469.