Tervetuloa
Tervetuloa

Rekrytointiseminaari /Työantajapaneeli

Alkaa: 1.11.2011 08:30
Päättyy: 1.11.2011 12:00

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite Liite

Aika:  Ti 1.11.2011  klo 9.00 -13.00  (ilmoittautuminen ja aamukahvi klo 8.30 alkaen)

Paneelikeskustelu klo 9-11.30

Keskustelua yritysten ständeillä:  klo 11.30 – 13.00

HUOM! Paikka: Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Etera, Auditorio (kartta), Pasilankatu 4 B (3krs), 00240 Helsinki (kartta). Jos tulet tilaisuuteen omalla autolla, tarkista Länsi-Pasilan pysäköintimahdollisuudet.

Pyyntöjenne ansiosta toteutamme tilaisuuden, jossa voit suoraan keskustella rekrytoijien kanssa. Tule siis tilaisuuteen ja kuulemaan kysymyksiisi vastauksia. Tilaisuus toteutetaan paneelikeskusteluna, jonka puheenjohtajana toimii koulutus- ja tutkimuspäällikkö Jouni Röksä, SMKJ. Paneelikeskustelun jälkeen mahdollisuus tutustua lähemmin yrityksiin ständeillä, tilaisuus päättyy klo 13.

Haluatko tietää: Miten ikä vaikuttaa rekrytointiprosessissa? Mitä nyt haetaan? Kuinka tuon osaamiseseni esille? Kuinka pidempi poissaolo työelämästä vaikuttaa? Entä, jos sosiaalinen media on minulle vieras?

Panelistit vastaavat tilaisuudessa juuri sinun kysymyksiisi. Lähetä siis omat rekrytointiin ja työnhakuun liittyvät kysymyksesi etukäteen tästä. Lähetä kysymykset viimeistään torstaihin 27.10.2011 mennessä.

 

Tilaisuuden panelistit, mukana mm.

Seija Malmi, Mercuri Urval, on kokenut liikkeenjohdon konsultti, joka toimii rekrytointi- ja valintatoimeksiantojen lisäksi coachina ja johtoryhmien valmentajana. Erityisvastuualueena hänellä on julkisen sektorin palvelut.
Susanna Rantanen, HR2.0, vahingossa HR-uralle joutunut Rantanen on vuosikymmenen aikana löytänyt parhaiden työpaikkojen kehittämisestä ja yrityksen kulttuuriin ja avoimiin tehtäviin parhaiten sopivien tyyppien rekrytoinnista intohimonsa kohteita. Rantanen on rakentanut menestyksekästä HRuraa mm. Management Eventsillä ennen oman yrityksen, HR2.0,  perustamista vuonna 2010.
Mika Viskari, Barona, on kokenut IT-alan rekrytoinnin ja resursoinnin ammattilainen. Nykyisessä tehtävässään henkilöstöpalveluyhtiö Barona IT:n rekrytointijohtajana hän vastaa palvelutuotannosta ja -kehityksestä toimien asiantuntijana sekä vaativissa suorarekrytointitoimeksiannoissa että henkilöstön resursointitarpeissa. Ennen uraa Baronalla hän on toiminut vastaavanlaisissa tehtävissä IT-toimialalla Irlannissa sekä suorahakujen parissa Suomessa.

 

Lisäksi: Eija Kärenaho, kehittämispäällikkö, Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Eterasta ja Katri Koivisto, Resourcing Services Manager, EMEA HR Services, Metso Oyj:sta.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.