Tervetuloa
Tervetuloa

Rekrytointipaneeli

Alkaa: 23.1.2019 09:00
Päättyy: 23.1.2019 12:00

Paikka: Akavatalon Valopiha,
Kellosilta 7
(Karttalinkki)

Rekrytointipaneeli 23.1. 2019 klo 9-12 Akavatalon valopiha

Mitä olet aina halunnut kysyä rekrytoinnin ammattilaisilta? Ilmoittaudu ja tule kuulemaan rekrytointikonsulteilta mitä he odottavat työnhakijoilta, miten erottaudut hakuprosessissa ja herätät työnantajan kiinnostuksen?

Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin ja pääset myös ilmoittautuessasi esittämään oman kysymyksesi. Kysymykset valitaan etukäteen panelisteille vastattavaksi.

Mitä headhunter ja rekrytoija odottaa työnhakijalta?

Miten erotut hakuprosessissa?

Miten saat rekrytointikonsultin kiinnostumaan sinusta?

Miten rekrytointiyritysten tarjoamia työpaikkoja haetaan oikein?

Miten näytät asenteen työpaikkahaussa?

panelistit

Kari Hausen, Mercuri Urval

Olen erikoistunut energia-alan ja teollisuuden toimeksiantoihin. Ominta osaamisaluettani ovat suorahaku, rekrytointi sekä soveltuvuusarvioinnit. Mercuri Urval on Suomen suurin suorahakuyhtiö ja yhtenäinen kansainvälinen 60 maassa toimiva yritys. Yhtiömme omistaa vahva ja riippumaton säätiö, Stiftelsen Mercuri Urval.

Mika Palmio,  Tempro

Mikan työuran punaisena lankana on myynnillinen ihmisten ja liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen. Kokemuksiin sisältyy johto-, kehitys- ja spesialistitehtäviä niin myynnissä, henkilöstöhallinnossa, kuin 0,5 miljoonan hengen pörssiyhtiön Euroopan pääkonttorissa.

Tempro on yksityinen suomalainen henkilöstöpalvelun asiantuntija yhdistäen työn ja tekijän pitkä- ja lyhytaikaisissa ratkaisutarpeissa. Temprolla on erikoisaamista mm. teknologia- ja metalliteollisuuteen, logistiikkaan, kiertotalouteen, myyntiin, liiketoiminnan ja myynnin johtoon, henkilöstöhallintoon, sekä startup- ja kasvuyrityksiin.

Tempro yhdistää motivoituneet ihmiset oikeaan työympäristöön ja ihmisiin, jolloin he ”lähtevät lentämään nopeammin, lentävät korkeammalla ja pidempään…”!

Sanna Kröger, AIMS International Finland

Sanna Kröger (MBA) toimii seniorikonsulttina ja partnerina AIMS International Finlandissa erikoistuen johdon suorahakuihin. Sannalla on laaja kokemus suorahaun läpiviemisestä laadukkaasti, hän on toiminut executive search tehtävissä jo  18 vuotta. Sannan osaamisalueisiin ja asiakaskuntaan kuuluu valmistava teollisuus, FMCG, retail, palvelu ja ICT-ala. Sanna on AIMS Internationalin globaalin verkoston Industrial ja Life Sciences Practise Groupin jäsen.

Alexadra Kymäläinen Target Headhunting Oy

Alexandra Kymäläinen on toiminut yrittäjänä. Hänellä on lähes 10 vuoden kokemus rakennusteollisuuden ja myynnin rekrytoinneista sekä headhunttauksista. Alexandra on empaattinen ihmistuntija. Hänen hillitty käytöksensä ja utelias luonteensa ovat avain sulkeutuneimmankin mielen sopukoihin. Alexandran pitkä kokemus alalta sekä periksi antamaton ratkaisukyky takaavat onnistuneen rekrytointipäätöksen. Alexandralla on myös vahva osaaminen liiketoiminnan kehittämisestä sekä erilaisista hr-toiminnoista, kuten työnohjauksesta. Alexandra aloitti Target Headhunting Oy:ssä vuonna 2012.

Johanna Lipponen, Arespartners Oy

Arespartnersin seniorikonsultti Johanna Lipponen työskentelee pääosin suorahakujen ja yksilöiden sekä tiimien valmennuksien parissa. Hän on ennen Arespartnersille tuloaan toiminut kansainvälisissä myynti- ja myynnin johtotehtävissä sekä henkilöstökonsultoinnin parissa Suomessa ja ulkomailla.

Ville Lappi

 

Compass Human Resources Group

 

 

Compass HRG on yksi johtavista pohjoismaisista suorahakuyrityksistä. Menestyksemme perustuu laajaan pohjoismaiseen kontaktiverkostoon, joustavaan ja innovatiiviseen lähestymistapaan sekä pitkään kokemukseemme. Toimeksiantajamme etsivät kauttamme avainhenkilöitä etupäässä johto- ja päällikkötason tehtäviin.

 

fasilitoijana Tomi Kouva, Tradenomiliitto

järjestää Työnhakuveturi, OTTY ry