Tervetuloa
Tervetuloa

Rekryboosteri: Digivalmennus 1

Alkaa: 13.5.2020 09:00
Päättyy: 13.5.2020 12:00

Paikka: verkkokoulutus

Digitaidot ovat 2020- vuoden ja vuosikymmenen tärkeimpiä taitoja! Digitaalisuus kehittyy jatkuvasti ja asiantuntijan on tärkeää olla mukana kehittymässä. Työnhakuprosessissa some on erityisen helppo osa ottaa haltuun ja sen avulla oma unelmatyö tulee entistä lähemmäksi! Somen hyödyntäminen työssä ja työnhaussa on tiedon hankintaa ja -jakamista, oppimista ja verkostoitumista.

Sosiaalinen media on nimensä mukaisesti sosiaalista: keskustelevaa, aktiivista viestintää, sisällön tuotantoa ja taitoa ottaa tietoa vastaan.

Koulutuksessa vahvistat työnhakusi sujuvuutta, työpaikkojen löytämistä, verkostoitumista ja itseopiskelua somen avulla. Opit tuntemaan somen mahdollisuudet ja oman ammatillisen osaamisesi kehittämisen.

Kuinka sinä haluat löytyä somesta? Asiantuntijana tuot esiin omaa osaamistasi ja samalla rakennat omaa henkilöbrändiäsi. Persoonallinen viestintä omasta osaamisesta ja tietotaidosta on asiantuntemuksen esilletuomista. Hyödynnätkö somea oppimalla uutta?

Koulutuksessa käytetään paljon esimerkkejä ja konkreettisia tehtäviä. Kouluttajana toimii yrittäjä Liisa Siitonen Xennek Oy:stä. Liisalla on 21 vuoden kokemus digitaalisesta markkinointiviestinnästä.

Tämä koulutus järjestetään luokkahuonekoulutuksena tai verkkokoulutuksena riippuen vallitsevasta Coronavirustilanteesta. Mukaan mahtuu 40 Rekryboosteriin osallistuvaa/vuonna 2019-2020 osallistunutta työtöntä työnhakijaa, jotka ovat kirjoilla TE-toimistossa.

Otathan oman kannettavan tietokoneen tai padin mukaan koulutukseen. Älypuhelimella pärjää auttavasti, mutta läppäri on parempi vaihtoehto tässä koulutuksessa.