Tervetuloa
Tervetuloa

Rekryboosteri: Digivalmennus 2

Alkaa: 3.6.2020 09:00
Päättyy: 3.6.2020 12:00

Paikka: verkkokoulutus
verkkokoulutus
(Karttalinkki)

Digitaidot, alustatalous, tekoäly ja ovat taitoja, joita tarvitaan tulevaisuuden työpaikoissa! Tule mukaan osallistavaan verkkovalmennukseemme, jossa opit näiden tärkeiden taitojen perusteita. Tulevaisuuden työmarkkinoilla valtteja ovat luovuus, vuorovaikutus ja verkostoituminen. Työnhakuprosessissa tulee erottua osaamisellaan sekä mieleenpainuvuudella. Somea voit hyödyntää oppimisessa, tiedon etsimisessä ja -jakamisessa sekä luonnollisesti verkostoitumisessa. Alustatalouden avulla voit työllistää itsesi ja jakamistalous hyödyttää kulujen tasaamisessa.

Tässä Rekryboosterilaisille tarkoitetussa valmennuksessa jatkamme siitä, mihin jäimme Digitaitovalmennuksen I- osassa 13.5.

Valmennuksessa vahvistat Social sellingiä ja opit vinkit henkilöbrändin rakentamiseen. Rakennamme myös asiantuntijan some-suunnitelman työnhakua ajatellen.

Kouluttajana toimii yrittäjä Liisa Siitonen Xennek Oy:stä. Liisalla on 21 vuoden kokemus digitaalisesta markkinointiviestinnästä.

Tämä valmennus järjestetään verkkovalmennuksena vallitsevasta CoVid-19  -tilanteesta johtuen. Mukaan mahtuu 40 Rekryboosteriin osallistuvaa/ osallistunutta työtöntä työnhakijaa, jotka ovat kirjoilla TE-toimistossa.

Tulethan valmennukselle käyttäen omaa läppäriä tai pädiä, älypuhelimella pärjää, mutta läppäri on parempi vaihtoehto. Tämä siksi, että valmennuksella emme paneudu sovellusten mobiilinäkymiin.

Linkki verkkotyökaluun lähetetään lähempänä tilaisuutta.