Tervetuloa
Tervetuloa

Rekryboosteri: Digivalmennus 1

Alkaa: 28.10.2020 09:00
Päättyy: 28.10.2020 12:00

Paikka:

Digitaidot ovat viimeistään vuonna 2020 osoittautuneet tärkeiksi työelämätaidoiksi, olitpa minkälaisessa työnhakutilanteessa tahansa.
Digitaalisuus kehittyy jatkuvasti ja asiantuntijan on tärkeää olla mukana kehittymässä. Työnhakuprosessissa some on erityisen tärkeä osa ottaa haltuun ja sen avulla oman unelmatyön saavuttaminen tulee entistä lähemmäksi!
Somen hyödyntäminen työssä ja työnhaussa on tiedon hankintaa ja -jakamista, oppimista ja verkostoitumista.

Valmennuksessa vahvistat työnhakusi sujuvuutta, työpaikkojen löytämistä, verkostoitumista ja itseopiskelua somen avulla. Opit tuntemaan somen mahdollisuudet ja oman ammatillisen osaamisesi kehittämisen.
Kuinka sinä haluat löytyä somesta? Asiantuntijana tuot esiin omaa osaamistasi ja samalla rakennat omaa henkilöbrändiäsi. Persoonallinen viestintä omasta osaamisesta ja tietotaidosta on asiantuntemuksen esilletuomista.

Valmennuksessa käytetään paljon esimerkkejä ja konkreettisia tehtäviä. Valmentajana toimii yrittäjä Liisa Siitonen Xennek Oy:stä. Liisalla on 21 vuoden kokemus digitaalisesta markkinointiviestinnästä. Hän on tehnyt pitkään hyvää yhteistyötä Työnhakuveturin kanssa ja saanut erinomaiset palautteet!

Tämä valmennus järjestetään verkkokoulutuksena. Mukaan mahtuu 40 Rekryboosteriin osallistuvaa/aiemmin osallistunutta työtöntä työnhakijaa, jotka ovat kirjoilla TE-toimistossa.

Tarvitset valmennusta varten oman läppärin, pädin tai kännykän. Älypuhelimella pärjää, mutta läppäri on parempi vaihtoehto tässä koulutuksessa

Saat osallistumislinkin ja ohjeet lähempänä valmennusta erillisessä viestissä.