Tervetuloa
Tervetuloa

Rakentava vuorovaikutus – taitoja työnhakuun

Alkaa: 30.9.2015 09:00
Päättyy: 30.9.2015 12:00

Aika: Keskiviikkona 30.9.2015 klo 9.00 – 12.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 8.30). Balderin salin vieressä on kahvila, josta voi halutessaan ostaa sämpylän tms. Työnhakuveturi tarjoaa kahvin/teen. 

Paikka: Balderin saliAleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), 00170 Helsinki (katso kartalta)

Rakentava vuorovaikutus – taitoja työnhakuun 

Tule mukaan oppimaan rakentavan vuorovaikutuksen niksit!

Työnhakija on usein paineisessa tilanteessa työtä hakiessaan. Paine vaikuttaa meidän mieleemme ja kaventaa sekä ilmaisua että uskallusta. Käymme läpi erilaisia vuorovaikutustaitoja, -tapoja ja -tilanteita. Saat käytännön esimerkkejä ja vinkkejä, kuinka hoitaa painetta sekä keinoja mennä tiukassakin tilanteessa rakentavasti eteenpäin. Koulutusten oivallukset syntyvät teorian, itse- ja yhdessä tekemisen, kokemusten ja kokemusten yhteisen jakamisen yhdistelmästä.

Jani Turku (TkL) on Certified Applied Improvisation
Practitioner, sertifioitu Business Coach (Results Coach,
lisätiedot: www.neuroleadership.com) sekä GBR-vuorovaikutusvalmentaja.

Tutkimustyöstä Jani hyppäsi viideksi vuodeksi kansainvälisen myynnin maailmaan. Yhdistäen myyntitaidoista ja improvisaatiosta syntyneen kokemuksen Jani siirtyi IMPROVmentin primusmotoriksi ja tiimien kehityksestä vastaavaksi yritysvalmentajaksi. Jani on loistava fasilitaattori, inspiroiva valmentaja ja esiintymisen ammattilainen.

Tomi Välimaa on taustaltaan kielten ja draaman opettaja sekä tietokirjailija. Hän työskentelee opetus- ja kasvatusalan asiantuntijana lasten, nuorten, aikuisten sekä opettajien kouluttamisen parissa päiväkodeista korkeakouluihin ja valmentaa yrityksiä Suomessa ja ulkomailla.

 

Työssään Tomi on kiinnostunut käytännönläheisten menetelmien soveltamisesta niin yksityis- kuin työelämässä tarvittavien taitojen kehittämisessä. Hän on vuosien varrella ryhmiensä kanssa havainnut näiden olevan pitkälti samoja taitoja. Etenkin hyvät vuorovaikutustaidot ja oman ilmaisun työkalut korostuvat alalla kuin alalla. Tämän ovat Tomin kanssa todenneet niin bussinkuljettajat, kunnanjohtajat, eläinlääkärit kuin sukelluskouluttajat. Ammattilaisena kasvu edellyttää ihmisenä kasvamista!

 Jos osallistuit tilaisuuteen, voit antaa palautetta TÄSTÄ.   ja tilaisuudessa käytetty materiaali löytyy TÄSTÄ. 

Tilaisuuden muistiinpanot yhteenvetona: Tekijänä Rauno Haapanen. 

Mikäli sinulle tulee kysyttävää tilaisuudesta, niin otathan yhteyttä arja.lindfors@tek.fi