Tervetuloa
Tervetuloa

Osuuskunnassa työllistyminen – toimiva vaihtoehto?

Alkaa: 4.4.2017 14:00
Päättyy: 4.4.2017 16:00

Osuuskunnassa työllistyminen – toimiva vaihtoehto?

Maksuton verkkoluento 4.4.2017 klo 14-16.

Verkkoluento on suunnattu niille, jotka ovat kiinnostuneita osuuskuntayrittämisestä ja osuuskunnassa työllistymisestä. Erityisesti luento on suunniteltu itsensä työllistäjien ja työosuuskunnissa työllistyvien tukemisesta kiinnostuneille sekä työosuuskunnan perustamista harkitseville ammattiliittojen jäsenille.

Marraskuussa ensimmäisen kerran toteutettu luento järjestetään toisen kerran, koska työelämän muuttuu ja itsensätyöllistäjien määrä lisääntyy jatkuvasti.

Tavoitteena on selkeyttää osallistujien käsityksiä osuuskunnasta yritysmuotona sekä siitä, mitä osuuskunnassa työllistyminen tarkoittaa itsensä työllistämisen ja työttömyysturvan näkökulmasta. Yhtenä tavoitteena on tarjota osuuskunnan perustamista tai osuuskunnassa työllistymistä pohtiville ammattiliittojen jäsenille tietoa oman työelämätilanteen arvioinnin pohjaksi.

Kansan Sivistystyön Liitto KSL:n osuuskuntakouluttaja Jukka Peltokoski käsittelee verkkoluennolla osuuskuntaa yritysmuotona ja käy läpi osuuskunnassa työllistymisen perusasiat. Erityisesti hän pohtii, mitä osuuskunnassa työllistyminen tarkoittaa työntekijän työttömyysturvan kannalta ja mitä haasteita osuuskunta tuo ammattiliitolle ja edunvalvonnalle.

Ilmoittautuminen 20.3. mennessä.

Webinaarin järjestää yhteistyökumppanimme TJS-opintokeskus.