Tervetuloa
Tervetuloa

Osaaminen näkyväksi

Alkaa: 25.1.2017 09:00
Päättyy: 25.1.2017 12:00

Paikka: Balderin sali
Aleksanterinkatu 12, 00140 Helsinki
(Karttalinkki)

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite

Aika: Keskiviikkona 25.1.2017 klo 9.00 -12.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 8.30)  Balderin salin vieressä on kahvila, josta voi omakustanteisesti ostaa aamupalaa. 

Paikka: Balderin sali, Aleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), 00170 Helsinki (katso kartalta)

Katso alta tarkemmat liikenneyhteydet: 

Raitiolinjat 1, 2, 3B, 3T, 4, 7A, 7B, Senaatintorin tai Kauppatorin pysäkki.

Parkkipaikat Kauppa- tai Senaatintorilla tai Valtioneuvoston takana Hallituskadulla. Katso tarkemmin: HSL reittiopas 

Osaaminen näkyväksi

Mitä osaaminen on? Useimmilla meistä on osaamista ja saavutuksia, joiden olemassaolosta emme ole kovin tietoisia. Osaamista on saattanut kertyä työkokemuksen kautta, harrastuksissa tai ihmissuhteissa. Tämä koulutus on suunnattu työnhakijoille, joita kiinnostaa oppia entistä paremmin tunnistamaan mitä kaikkea näyttöjä elämänuran varrella kertyneestä osaamisesta on karttunut ja kuinka tehdä niitä entistä paremmin näkyviksi.

Koulutuksessa käydään läpi erilaisia osaamisen tunnistamisen tapoja sekä harjoitellaan niiden käyttöä. Koulutuksessa saat uusia ajatuksia CV:n tai verkkoportfolion uudistamista varten. 

        

Inka Ukkola, FM, kulttuurisihteeri. 

Inka on työskennellyt toimihenkilöiden kulttuurin ja koulutuksen parissa vuodesta 2001. Viime vuosina hän on syventynyt erityisesti osaamisen todentamiseen ja julkaissut myös kirjan Osaaminen näkyväksi työtodistukseen. Hän on kouluttanut Akavan ja STTK:n ammattijärjestöjen jäseniä mm. aiheista Osaamisen tunnistaminen, Retki työhönottajan maailmaan, CV-työpaja, Kasvualat – piilotyöpaikat ja Uraa suunnittelemaan. www.tjs-opintokeskus.fi

Ilmoittaudu viimeistään 22.1.2017.