Tervetuloa
Tervetuloa

Osaaminen näkyväksi

Alkaa: 13.1.2016 09:00
Päättyy: 13.1.2016 12:00

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite

Aika: Keskiviikkona 13.1.2016 klo 9.00 -12.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 8.30)  Balderin salin vieressä on kahvila, josta voi omakustanteisesti ostaa aamupalaa. 

Paikka: Balderin saliAleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), 00170 Helsinki (katso kartalta)

Katso alta tarkemmat liikenneyhteydet: 

Raitiolinjat 1, 2, 3B, 3T, 4, 7A, 7B, Senaatintorin tai Kauppatorin pysäkki.
Parkkipaikat Kauppa- tai Senaatintorilla tai Valtioneuvoston takana Hallituskadulla. Katso tarkemmin: HSL reittiopas 

Osaaminen näkyväksi

Mitä osaaminen on? Useimmilla meistä on osaamista ja saavutuksia, joiden olemassaolosta emme ole kovin tietoisia. Osaamista on saattanut kertyä työkokemuksen kautta, harrastuksissa tai ihmissuhteissa. Tämä koulutus on suunnattu työnhakijoille, joita kiinnostaa oppia entistä paremmin tunnistamaan mitä kaikkea näyttöjä elämänuran varrella kertyneestä osaamisesta on karttunut ja kuinka tehdä niitä entistä paremmin näkyviksi.
 
Koulutuksessa käydään läpi erilaisia osaamisen tunnistamisen tapoja sekä harjoitellaan niiden käyttöä. Koulutuksessa saat uusia ajatuksia CV:n tai verkkoportfolion uudistamista varten. Näin ehdit myös tehdä jo muutoksia työnhakupapereihisi ennen Työnhakuveturin CV-keväthuoltoa, joka järjestetään 27.1.2016.
 
        
Inka Ukkola, FM, kulttuurisihteeri. 
Inka on työskennellyt toimihenkilöiden kulttuurin ja koulutuksen parissa vuodesta 2001. Viime vuosina hän on syventynyt erityisesti osaamisen todentamiseen ja julkaissut myös kirjan Osaaminen näkyväksi työtodistukseen. Hän on kouluttanut Akavan ja STTK:n ammattijärjestöjen jäseniä mm. aiheista Osaamisen tunnistaminen, Retki työhönottajan maailmaan, CV-työpaja, Kasvualat – piilotyöpaikat ja Uraa suunnittelemaan. www.tjs-opintokeskus.fi
 

Tilaisuudessa käsitelty materiaali tässä.

Jos sinulla tulee kysyttävää tilaisuuteen liittyen, ota yhteyttä arja.lindfors@tek.fi.