Tervetuloa
Tervetuloa

Oman osaamisen argumentointi työnhaussa

Alkaa: 8.11.2017 09:00
Päättyy: 8.11.2017 15:00

Paikka: Valopiha, Akava-talo
Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki
(Karttalinkki)

Oman osaamisen argumentointi työnhaussa

________________________________________________

Koulutustilaisuuden materiaalit ovat nyt saatavilla:

Voit ladata Terhi Meriläisen koulutuksen materiaalit tästä linkistä https://magicgroup.sharefile.eu/d-sa1a299e55124987a Linkki avautuu tietoturvalliseen ja suomalaiseen Magic ShareFile -palveluun, johon sinun on syötettävä nimesi ja email-osoitteesi materiaalin lataamiseksi. Tietosi tallentuvat vain kyseiseen palveluun, eikä niitä käytetä mihinkään tai luovuteta kolmannelle osapuolelle.
________________________________________________
Tilaisuuden kuvaus:

Työnantaja etsii aina tiimiinsä hyvää ja osaavaa tyyppiä. Sinä olet sellainen, mutta miten erottua ja tuoda esiin oma osaaminen selkeästi ja uskottavasti? Työnhaku on oman osaamisen esittelyä ja oman osaamisensa asiantuntijana esiintymistä. Työnhakuun liittyvä argumentaatio ja esiintyminen liittyvät niin kirjalliseen hakemukseen, videotyöhakemukseen kuin haastattelutilanteeseen.

Koulutuksessa käydään läpi oman osaamisen argumentointiin liittyviä lähtökohtia keskustellen ja kokeillen. Lisäksi käsitellään videotyöhakemuksen tekemistä konkreettisin ja rohkaisevin esimerkein ja neuvoin. Koulutus antaa eväitä oman osaamisensa asiantuntijana esiintymiseen, osaamisen esittelyyn ja kohdistamiseen sekä videotyöhakemuksen tekemiseen. Koulutuksessa saat vinkkejä siihen, miten osoitat työnantajalle työnhaun kaikilla osa-alueilla olevasi ”juuri se hyvä tyyppi”.

Koulutuksen vetäjä Terhi Meriläinen puhevalmentaja ja viestinnän kouluttaja. Hänen erikoisosaamisalueisiinsa ja koulutusrepertuaarinsa kuuluvat muun muassa vaikuttava viestintä, suostuttelu, puheella vaikuttaminen sekä argumentaatio- ja väittelytaidot. Hän on myös opettanut videotyöhakemuksien tekemistä useiden vuosien ajan. Voit tutustua Terhiin lisää osoitteessa http://www.vokomotiivi.fi/osuuskunta/terhi-2/ tai verkottua hänen kanssaan jo etukäteen LinkedInissä https://www.linkedin.com/in/terhimerilainen/

Tilaisuuden aikataulu:

klo 8.30 alkaen saapuminen ja aamukahvi/tee

klo 9.00 Tilaisuus alkaa

klo 12.00 – 13.00 Lounastauko, Lounas on omakustanteinen

klo 13.00 Tilaisuus jatkuu

klo 15.00 Tilaisuuden lopetus

 

Ilmoittautuminen päättyy 6.11.2017

 

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, ota yhteyttä: Risto Säynäväjärveen, risto.saynavajarvi@tyonhakuveturi.fi tai 0400 338677.