Tervetuloa
Tervetuloa

Motivaation säilyttäminen ja itsensä johtaminen työnhaussa

Alkaa: 13.3.2019 09:00
Päättyy: 13.3.2019 12:00

Paikka: Akavatalo
Kellosilta 7
(Karttalinkki)

Vuorovaikutteisen ja osallistavan valmennuksen ensisijaisena tavoitteena on oivalluttaa kuulijaa ymmärtämään, mistä motivaatio syntyy ja mihin työnhaussa kannattaa panostaa, jotta saa itselleen toivomansa tuloksen työnhaussa.

Valmennuksessa on kolme pääteemaa:

1. Työn imu. Mistä työn imu (work engagement) syntyy? Miten voin varmistaa omalla kohdalla, että haen oikeanlaiseen työhön? Miten innostun työnhaussa?

2. Mikä minua motivoi? Miten tunnistan, mikä on ulkoista ja mikä on sisäistä motivaatiota? Miksi vahvuuksien tunnistaminen ja niiden edelleen kehittäminen tuottaa parhaan lopputuloksen?

3. Oman motivaation ja osaamisen kartoittaminen ja jäsentely. Miten suuntaan työnhakuani parhaan motivaation ja osaamiseni alueelle? Miten tuon nämä esille työnhakuprosessissa?

 

Valmentajana toimii Jari Saarenpää

Olen 49-vuotias teollisuustalouden diplomi-insinööri, jolla on yli 20 vuoden johtamiskokemus monikulttuurisesta, kansainvälisestä keskijohdon tehtäväkentästä liike-elämässä. Erityinen osaamisalueeni on muutostilanteiden johtaminen sekä tilaustoimitusketjujen hallinta. Kuluneiden neljän vuoden ajan olen toiminut työyhteisövalmentajana organisaatioiden muutoksissa sekä asiakaskohtaamisen ja vuorovaikutuksen kehittämisessä. Valmennuksille tyypillistä on organisaation yksilöiden vahvuuksien tunnistaminen, kehittäminen ja hyödyntäminen osana muutosta. Uravalmennukset muodostavat myös merkittävän osan valmennustyöstäni.