Tervetuloa
Tervetuloa

Miten erotut verkossa? (työuransa alussa ja valmistumisvaiheessa oleville)

Alkaa: 9.10.2013 09:00
Päättyy: 9.10.2013 12:00

Aika: ke 9.10.2013 klo 9-12 (ilmoittautuminen ja aamukahvi/-tee + sämpylä klo 8.30 alkaen)

Paikka: Insinöörit – Ekonomit toimitalon Seminaariluokka, Ratavartijankatu 2, 3 krs. (kävelytaso) 00520 Hki (katso kartalta).

Jos tulet tilaisuuteen omalla autolla, tarkista Itä-Pasilan pysäköintimahdollisuudet.

Miten erotut verkossa? 

Tilaisuus on tarkoitettu erityisesti työuransa alkuvaiheissa oleville nuorille, valmistumisvaiheessa tai juuri valmistuneille korkeakoulutetuille Uudenmaan alueella asuville työttömille.

Tilaisuudessa pohditaan sitä, miten nykypäivän nettityönhaussa pystyy erottautumaan, erityisesti vastavalmistuneen näkökulmasta. Luento-osuudessa käsitellään muun muassa seuraavia aiheita:

  • Nettityönhaun erityispiirteitä

  • Miten verkossa erotutaan?

  • Mitä on itsensä brändäys?

  • Miten Monster voi auttaa työnhaussa?

Jos haluat vastauksia näihin kysymyksiin ja moneen muuhun työnhakuun liittyvään kysymykseen, ilmoittaudu tilaisuuteen ja päivitä samalla CV:si.

Tilaisuudessa tehdään myös käytännön harjoitteita ryhmä- tai parityöskentelynä. Luennointi ja harjoitusten osuus kestää noin klo 11 saakka, jonka jälkeen järjestämme CV-klinikan. OTA MUKAAN OMA CV:SI! 

TILAISUUDESSA MYÖS CV-KLINIKKA
Klo 11-12 järjestämme halukkaille CV-klinikan, jossa OTTY-liittojen ura-asiantuntijat ja Saila Saastamoinen Monsterista antavat kommentteja CV:eesi.

Jos haluat palautetta omasta CV:si, lähetä se etukäteen osoitteella arja.lindfors@tek.fi viimeistään 3.10.2013 mennessä. Merkitse aihe/otsikko-kenttään: OTTY/CV-klinikka ja oma nimesi. Toimitamme CV:si oman liittosi ura-asiantuntijalle, jolta saat kommentit CV-klinikalla. Mainitse viestikentässä oma liittosi. 

Luennoitsija Saila Saastamoinen

työskentelee Monsterilla eJob Coachina,

sähköisen työnhaun asiantuntijana. Hän tarjoaa työnhakijoille ohjausta ja sparrausta erityisesti sähköisen työnhaun haasteissa. Ennen Monsteria Saila on työskennellyt suorahakuihin erikoistuneessa rekrytointiyrityksessä Research Consultant tehtävässä. www.monster.fi

     Tilaisuuden tarjoaa: 

Tilaisuuteen ilmoittautuminen on päättynyt.

Jos osallistuit tapahtumaan, voit antaa palautetta tästä.