Tervetuloa
Tervetuloa

LinkedInin käyttö työnhaussa (webinaari)

Alkaa: 16.1.2014 09:00
Päättyy: 16.1.2014 10:00

LinkedInin käyttö työnhaussa -webinaari (verkkoseminaari)

Uudenmaan OTTY järjestää webinaarin eli verkkoseminaarin kaikille OTTYn jäsenjärjestöjen työttömille tai työttömyysuuahan alaisille jäsenilleen. Webinaariin voivat osallistua myös Pirkanmaan OTTYn (PIOTTY) ja Uranosteen jäsenet.  Tule mukaan maksuttomaan webinaariin ja kuuntelemaan, miten LinkedIn käyttö auttaa sinua työnhaussa. 

Aika: Torstai 16.1.2014 klo 9.00 – 10.00 

LinkedInin käyttö työnhaussa -webinaari 

Koulutus esittelee LinkedIn-profiilin rakentamisen ja optimoinnin niin lukijan kuin teknisistäkin näkökulmista. Opimme miten LinkedIn-profiilia voi optimoida LinkedInin sisäisen hakukoneen kautta löydettävyyden parantamiseksi. Koulutuksessa käydään läpi verkostoitumisen periaatteet ja parhaat käytänteet Suomen verkostoituneimman henkilön itsensä kertomana.

Rekisteröityminen ja osallistuminen webinaariin:  

Voit osallistua webinaariin kotoasi tai mistä vaan, missä toimii nettiyhteys. Eli osallistuaksesi tarvitset vain tietokoneen äänentoistovalmiudella (tai kuulokkeilla) ja nettiyhteyden. Voit 

osallistua myös iPadilla/iPhonella tai Android-tabletilla/älypuhelimella. Tarvittava maksuton sovellus on tällöin ladattava sovelluskaupasta ja asennettava ennen osallistumista.

Ennen osallistumista, sinun tulee rekisteröityä webinaarin osallistujaksi, jonka jälkeen saat tarkemmat ohjeet. 

Rekisteröityessä kysytään englanninkielisellä sivulla: etunimi, sukunimi sekä sähköpostiosoite. Sen jälkeen painat vain ”register now”.

  

Rekisteröidy webinaariin tästä: https://attendee.gotowebinar.com/register/4629929470478792450

Saat rekisteröitymisesi jälkeen sähköpostiisi vahvistuksen webinaariin osallistumisesta. Säästä tämä vahvistus, sillä siitä löydät sisäänkirjautumislinkin webinaariin.  Ennen webinaarin aloitusta, on hyvä testata ohjelman toimivuus. Kirjaudu webinaariin noin 15 minuuttia ennen aloitusta.  Rekisteröityminen kannattaa hoitaa ajoissa, sillä webinaarin aloituksen jälkeen, et voi enää osallistua. 

Webinaarin asiantuntijana toimii Tom Laine.

Tom Laine on Sosiaalisen Median kouluttaja, HC Services Oy (http://www.somehow.fi/somehow/

). Hän on sosiaalisen median rekrytoinnin pioneereja Euroopassa ja Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä. Tomin ensimmäiset sosiaalisen median kokemukset ovat peräisin jo vuodelta 1999, ja päivittäisessä työssään hän on hyödyntänyt sosiaalisia verkostoja ja työkaluja vuodesta 2004.

Webinaariin voi osallistua max 500 kuulijaa, joten rekisteröidy ajoissa tai viimeistään ke 15.1.2014. Ohjeet rekisteröintiin ja ilmoittautumiseen yllä. Keräämme palautetta webinaarista. Täytäthän palautelomakkeen, jonka saat heti tapahtuman jälkeen sähköpostiisi. Jos sinulla tulee kysyttävää webinaariin liittyen, niin ota yhteyttä: arja.lindfors@tek.fi