Tervetuloa
Tervetuloa

LinkedIn-työpaja (vasta-alkajille)

Alkaa: 26.11.2015 09:00
Päättyy: 26.11.2015 12:00

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite

Aika: torstai 26.11.2015 klo 9-12 (Ilmoittautuminen  klo 8.30, tarjolla kahvi/tee, jäävesi).

Paikka: Insinöörit – Ekonomit toimitalon Seminaariluokka, Ratavartijankatu 2, 3 krs. (kävelytaso, sisäänkäynti Junailijanaukiolta) 00520 Hki.

Jos tulet tilaisuuteen omalla autolla, tarkista Itä-Pasilan pysäköintimahdollisuudet.

LinkedIn – työpaja (vasta-alkajille)

Aamupäivän työpaja klo 9-12 on tarkoitettu henkilöille, joilla ei vielä ole aiempaa käyttökokemusta LinkedInista. Omaa profiilia ei vielä edellytetä, mutta suositellaan että LinkedIn-tili olisi perustettu ennen tapahtumaa, jolloin seuraaminen on helpompaa.  Rekisteröidy siis valmiiksi LinkedIn-sivustollle.

Työpajassa tehdään omaa profiilia ja työstetään sitä eteenpäin asiantuntijan avustuksella. Lisäksi käydään läpi LinkedInin perusasioita ja millaista tietoa profiiliin kannattaa laittaa. Ota mukaan oma CV:si, sen avulla on helpompi lähteä työstämään profiilia. Koko LinkedIn-profiilia et koulutuksen aikana ehdi tehdä, mutta pääset perille kaikista seikoista, joita tarvitset työstäessäsi profiilia myöhemmin itsenäisesti loppuun.  

Työpajoissa osallistujat työstävät omaa profiiliaan, joten kannettava tietokone sekä CV kannattaa ottaa mukaan. Aamun ryhmässä tietokone ei ole pakollinen, jos henkilö ei halua aloittaa LinkedIn-profiilin työstämistä heti vaan haluaa tulla kuulemaan mitä hyötyä profiilista voisi olla ja miten se pitäisi täyttää. 

Työpaja asiantuntijana ja fasilitaattorina toimii Tom Laine.

 Seminaariluokassa on langaton WLAN-yhteys, johon saat tunnukset paikan päällä. Lisäksi tilassa on kannettavaa varten sähkövirtapistokkeita. 

Tom Laine on kouluttaja ja konsultti sosiaalisen median asiantuntijayrityksessä HC Services Oy:ssä. Hän on sosiaalisen median rekrytoinnin pioneereja Euroopassa ja Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä. Tomin ensimmäiset sosiaalisen median kokemukset ovat peräisin jo vuodelta 1999, ja päivittäisessä työssään hän on hyödyntänyt sosiaalisia verkostoja ja työkaluja vuodesta 2004.

Voit lisätä Tom Laineen LinkedIn – profiilin omaan verkostoosi jo ennen tilaisuutta.

Tästä voit ladata itsellesi pikaoppaan Linked-profiiliasi varten. 
 
Jos sinulla tulee kysyttävää työpajaan liittyen, niin otathan yhteyttä: arja.lindfors@tek.fi