Tervetuloa
Tervetuloa

LinkedIn- työpaja (vasta-alkajille)

Alkaa: 28.8.2013 09:00
Päättyy: 28.8.2013 12:00

LinkedIn – työpaja

Aika:  Ke 28.8.2013

Ryhmä 1.  klo 9.00 – 12.00   (vasta-alkajille, ei aiempaa käyttökokemusta) Ilmoittautuminen  klo 8.30, tarjolla kahvi/tee ja sämpylä, jäävesi

Paikka: Insinöörit – Ekonomit toimitalon Seminaariluokka, Ratavartijankatu 2, 3 krs. (kävelytaso) 00520 Hki (katso kartalta).

Jos tulet tilaisuuteen omalla autolla, tarkista Itä-Pasilan pysäköintimahdollisuudet.

LinkendIn – työpaja vasta-alkajille

Ryhmä 1. Aamupäivän ryhmä klo 9-12 vasta-alkajille, joilla ei vielä aiempaa käyttökokemusta LinkedInista. Omaa profiilia ja liittymistä LinkedIn-sivustollle ei vielä edellytetä.

Työpajassa tehdään oma profiili ja työstetään sitä eteenpäin asiantuntijan avustuksella. Lisäksi käydään läpi LinkedInin perusasioita ja millaista tietoa profiiliin kannattaa laittaa. Ota mukaan oma CV:si, sen avulla on helpompi lähteä työstämään profiilia.

Työpajaan osallistujille olisi suotavaa osallistuminen myös ti 27.8.2013  tilaisuuteen: Sosiaalinen media työnhaussa ja henkilöbrändäyksessä.

Työpajoissa osallistujat työstävät omaa profiiliaan, joten kannettava tietokone sekä CV tulee ottaa mukaan.

Tilaisuuden asiantuntijana ja fasilitaattorina toimii

Tom Laine.

Tom Laine on Sosiaalisen Median kouluttaja, HC Services Oy((blogi: http://socialmediocracy.com) Hän on sosiaalisen median rekrytoinnin pioneereja Euroopassa ja Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä. Tomin ensimmäiset sosiaalisen median kokemukset ovat peräisin jo vuodelta 1999, ja päivittäisessä työssään hän on hyödyntänyt sosiaalisia verkostoja ja työkaluja vuodesta 2004.

Ilmoittaudu työpajaan alla olevan linkin kautta viimeistään keskiviikkona 21.8.2013 mennessä. HUOM! Ryhmiin mahtuu max 25 /ryhmä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja työpajajärjestelyihin liittyen arja.lindfors@tek.fi

Jos olet ilmoittautunut tapahtumaan ja haluat peruuttaa osallistumisesi, voit tehdä sen alla olevan linkin kautta: ”Ilmoittautumistiedot”.