Tervetuloa
Tervetuloa

LinkedIn- työpaja (jo LinkedIniä käyttäville)

Alkaa: 26.11.2015 13:00
Päättyy: 26.11.2015 16:00

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite

Aika: torstai 26.11.2015 klo 13-16 (Ilmoittautuminen klo 12.30, tarjolla kahvi/tee, jäävesi).

Paikka: Insinöörit – Ekonomit toimitalon Seminaariluokka, Ratavartijankatu 2, 3 krs. (kävelytaso, sisäänkäynti Junailijanaukiolta) 00520 Hki.

Jos tulet tilaisuuteen omalla autolla, tarkista Itä-Pasilan pysäköintimahdollisuudet.

LinkedIn – työpaja (jo LinkedIniä käyttäville)

Iltapäivän ryhmä klo 13-16 jo LinkedIniä käyttäneille, jotka haluavat syventää tietämystään LinkedIn-profiilin käytöstä. Syventävät opinnot työpaja-tyyppisesti LinkedInin käytöstä työnhaussa ja asiantuntijakuvan luonnissa.
Työpajassa käydään läpi työhaun niksejä ja näkyvyyttä LinkedInissä ja sekä työstetään omaa profiilia asiantuntijuutta korostavaan suuntaan. Koko LinkedIn-profiilia et koulutuksen aikana ehdi tehdä, mutta pääset perille kaikista seikoista joita tarvitset työstäessäsi profiilia myöhemmin itsenäisesti loppuun. Suosittelemme että olet edistyneiden osuuteen osallistuessasi jo luonut oman LinkedIn-profiilin. 
 
Työpajoissa osallistujat työstävät omaa profiiliaan, joten kannettava tietokone sekä CV kannattaa ottaa mukaan. Seminaariluokassa on langaton WLAN-yhteys, johon saat tunnukset paikan päällä. Lisäksi tilassa on kannettavaa varten sähkövirtapistokkeita. 

Tilaisuuden asiantuntijana ja fasilitaattorina toimii Tom Laine.
 

Tom Laine on kouluttaja ja konsultti sosiaalisen median asiantuntijayrityksessä HC Services Oy:ssä. Hän on sosiaalisen median rekrytoinnin pioneereja Euroopassa ja Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä. Tomin ensimmäiset sosiaalisen median kokemukset ovat peräisin jo vuodelta 1999, ja päivittäisessä työssään hän on hyödyntänyt sosiaalisia verkostoja ja työkaluja vuodesta 2004.

Voit lisätä Tom Laineen LinkedIn – profiilin omaan verkostoosi jo ennen tilaisuutta.

Tästä voit ladata itsellesi pikaoppaan Linked-profiiliasi varten. 
 
Jos sinulla tulee kysyttävää työpajaan liittyen, niin otathan yhteyttä: arja.lindfors@tek.fi