Tervetuloa
Tervetuloa

LinkedIn-työpaja (jo aiemmin käyttäneille)

Alkaa: 28.8.2013 13:00
Päättyy: 28.8.2013 16:00

LinkedIn – työpaja

Ryhmä 2.  klo 13.00 – 16.00  (jo LindkedIniä käyttäneille) Ilmoittautuminen klo 12.30, tarjolla kahvi/tee ja sämpylä, jäävesi

Paikka: Insinöörit – Ekonomit toimitalon Seminaariluokka, Ratavartijankatu 2, 3 krs. (kävelytaso) 00520 Hki (katso kartalta).

Jos tulet tilaisuuteen omalla autolla, tarkista Itä-Pasilan pysäköintimahdollisuudet.

Työpajassa käydään läpi toimintatavat ja kanavat sekä luodaan asiantuntijuutta korostava profiili LinkedIniin ja tutustutaan muihin potentiaalisiin kanaviin käytännön läheisesti.

Ryhmä 2. Iltapäivän ryhmä klo 13-16 jo käyttäneille, jotka haluavat syventää tietämystään LinkedIn- profiilin käytöstä. Syventävät opinnot työpaja tyyppisesti sosiaalisen median käytöstä työnhaussa ja asiantuntijakuvan luonnissa.

Työpajaan osallistujille olisi suotavaa osallistuminen myös ti 27.8.2013  tilaisuuteen: Sosiaalinen media työnhaussa ja henkilöbrändäyksessä.

Työpajoissa osallistujat työstävät omaa profiiliaan, joten kannettava tietokone sekä CV tulee ottaa mukaan.

Tilaisuuden asiantuntijana ja fasilitaattorina toimii

Tom Laine.

Tom Laine on Sosiaalisen Median kouluttaja, HC Services Oy((blogi: http://socialmediocracy.com) Hän on sosiaalisen median rekrytoinnin pioneereja Euroopassa ja Suomen verkostoitunein henkilö LinkedInissä. Tomin ensimmäiset sosiaalisen median kokemukset ovat peräisin jo vuodelta 1999, ja päivittäisessä työssään hän on hyödyntänyt sosiaalisia verkostoja ja työkaluja vuodesta 2004.

Voit lisätä 

Tom Laineen LinkedIn – profiilin omaan verkostoosi jo ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu työpajaan alla olevan linkin kautta viimeistään keskiviikkona 21.8.2013 mennessä. HUOM! Ryhmiin mahtuu max 25 /ryhmä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja työpajajärjestelyihin liittyen arja.lindfors@tek.fi

Jos haluat peruuttaa osallistumisesi tapahtumaan, voit tehdä sen myös alla olevan linkin kautta.