Tervetuloa
Tervetuloa

Kuinka olla oman osaamisen uskottava käyntikortti?

Alkaa: 15.3.2017 09:00
Päättyy: 15.3.2017 12:00

Paikka: Balderin sali
Aleksanterinkatu 12, 00140 Helsinki
(Karttalinkki)

Lataa tapahtuman aineistoja

Liite Liite

Aika: Keskiviikkona 15.3.2017 klo 9.00 -12.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 8.30)  Balderin salin vieressä on kahvila, josta voi omakustanteisesti ostaa aamupalaa. 

Paikka: Balderin sali, Aleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), 00170 Helsinki (katso kartalta)

Katso alta tarkemmat liikenneyhteydet: 

Raitiolinjat 1, 2, 3B, 3T, 4, 7A, 7B, Senaatintorin tai Kauppatorin pysäkki.

Parkkipaikat Kauppa- tai Senaatintorilla tai Valtioneuvoston takana Hallituskadulla. Katso tarkemmin: HSL reittiopas 

Kuinka olla oman osaamisen uskottava käyntikortti?

Asiantuntijan on omattava vahvaa henkistä vaikutusvaltaa ollakseen uskottava työnhakutilanteessa. Aseman ja tehtävän vaativa auktoriteetti on aina itse ansaittava, se ei ole ostettavissa. Luento antaa ammattilaiselle konkreettisia työkaluja osaavan ja tunnistettavan imagon, eli muistikuvan rakentamiseen.

Vastuu uskottavasta ja tunnistettavasta vaikutelmasta on sinun käsissäsi, mutta muiden mielipiteet vaikuttavat merkittävästi työnhaussa.

  • Kuinka hyvin ammattitaitosi on tunnistettavissa? Sanaton viesti, jonka annamme, sisältää paljon informaatiota meistä. Pureudumme sanattoman viestin voimaan ja vastuuseen sanomastamme.

  • Mitä tunnistettavan asiantuntija-imagon rakentaminen pitää sisällään ja miten siihen voi itse vaikuttaa?

  • Peruspuvusto ja tilanteen mukainen moitteeton pukeutuminen. Miten tunnistaa toimialan mukainen pukukoodi ja miksi se ratkaiseva työnhakijan kannalta?

  • Tapa- ja käytöskulttuurin merkitys liike-elämässä. Pienet erot kulttuureissa voivat olla ratkaisevia viestin perille menossa.

Kouluttajana toimii imagokouluttaja Isa Karlsson. Isalla on vaatetusalan perus- ja erikoisammattitutkinto, asiakaslähtöisen sisustussuunnittelun artesaani-tutkinto, ja hän on NPL Practioner/Master. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olen työskennellyt mm. öljy-yhtiössä, mediatalossa, vähittäiskaupassa ja rakennuttajilla.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 13.3.2017. 

Mikäli sinulla tulee kysyttävää tilaisuuteen liittyen, ota yhteyttä Risto Säynäväjärveen, risto.saynavajarvi@tyonhakuveturi.fi

, p. 0400 338 677.