Tervetuloa
Tervetuloa

Imago -muistikuva sinusta

Alkaa: 11.3.2020 09:00
Päättyy: 11.3.2020 12:00

Paikka: Akavatalo, Valopiha
Kellosilta 7
(Karttalinkki)

Imago -muistikuva sinusta: Valmiina työhaastatteluun?

Valmentajana Isa Karlsson, Capability Designer, Headhunter

Työnantajat hakevat osaamisen ja kokemuksen lisäksi kyvykkyyttä, eli motivaatiota, tehtävän tavoitteiden ymmärrystä sekä valmiutta tarttua haasteeseen.

Miten tarjoat taitosi luotettavana mahdollisuutena ja ratkaisuna työnantajan tuleviin haasteisiin ja tavoitteisiin? Vastuu vaikutelmasta ja annetusta viestistä on aina hakijalla, eli sinulla.

Imagokouluttaja ja headhunter Isa Karlsson luennoi meille imagon vaikutuksesta ja hyödyntämisestä työnhaussa. Isan koulutus pureutuu työhaastatteluun valmistautumiseen, eli pukeutumiseen, käytökseen, kysymyksiin sekä videohaastattelun haasteisiin. Koulutus antaa sinulle työkalut oman osaamisen kartoittamiseen ja vakuuttavaan vaikutelmaan, niin livenä kuin diginä.

Isan valmennus innostaa nostamaan esille oman koko potentiaalin aivan uudella tavalla. Tavalla, joka tekee osaamisen helposti työantajan tunnistettavaksi.

Isa Karlsson on headhunter ja imagokouluttaja, joka on sekä haastatellut että kouluttanut satoja ihmisiä työnhakuun niin livenä kuin diginäkin. Katso lisää Isa Karlssonista.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!