Tervetuloa
Tervetuloa

CV-syyshuolto 1 (aamupäivä)

Alkaa: 31.8.2016 09:00
Päättyy: 31.8.2016 11:00

Paikka: Balderin sali
Aleksanterinkatu 12
(Karttalinkki)

CV-syyshuolto 1 (aamupäivä)

Aika: Keskiviikkona 31.8.2016 klo 9.00 – 11.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 8.30). Balderin salin vieressä on kahvila, josta voi halutessaan ostaa aamupalaa. Työnhakuveturi tarjoaa kahvin/teen.

Paikka: Balderin saliAleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), 00170 Helsinki (katso kartalta)

Katso tarkemmat liikenneyhteydet: Raitiolinjat 1, 2, 3B, 3T, 4, 7A, 7B, Senaatintorin tai Kauppatorin pysäkki. Parkkipaikat Kauppa- tai Senaatintorilla tai Valtioneuvoston takana Hallituskadulla. Katso tarkemmin: HSL reittiopas 

Täyden palvelun CV-huolto

  • Millainen on tehokas CV?
  • Millainen on ammattimainen valokuva?
  • Miten kuvailet työuraasi ja osaamistasi?
  • Miten kuvailet viimeisimpiä työtehtäviäsi ja saavutuksiasi?
  • Miten kerrot kieli- ja IT-taidoistasi?
  • Tarvitaanko suosittelijoita?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat apua ura-asiantuntijoiltamme. Puolen tunnin yhteisen johdannon jälkeen autamme sinua henkilökohtaisesti työstämään CV:täsi. Yksilölliseen neuvontaan on käytettävissä aikaa enintään 15 minuuttia per osallistuja.  HUOM! OTA OMA CV:SI  PAPERILLE TULOSTETTUNA MUKAAN TILAISUUTEEN!

Tilaisuudessa voit myös keskustella LinkedIn-profiilista ja Twitteristä työnhaussa sekä saada vinkkejä oman esittelyvideon tekoon. 

HUOM! Tilaisuudessa on tarjolla mahdollisuus myös valokuvaukseen CV:tä varten. Huomioithan, että kyseessä on työnhakuun käytettävä edustuskuva, eli pukeudu sen mukaisesti. Tarkempia tietoja myöhemmin.

Seuraavat oman liittosi asiantuntijat ovat apunasi:

Tekniikan akateemiset TEK
Uravalmentaja, Riku Rimmi (DI) on erikoistunut rekrytointiin ja HR-prosessien kehittämiseen jo yli 17 vuoden ajan. Riku toimii tällä hetkellä uravalmentajana TEKin urapalveluissa.

Uravalmentaja, KTM, NLP Coach, Satu Myller toimii TEKin urapalveluissa. 

Suomen Ekonomit
Uravalmentaja, Nina Juhava (KTM, HuK) on työskennellyt 

uravalmennuksen ja rekrytoinnin parissa toistakymmentä vuotta.

Career and Executive Coach, Trainer and Facilitator, Arja Parpala työskentelee 

uravalmentajana Suomen Ekonomeissa. Arja on erikoistunut sosiaalisen median käyttöön työnhaussa. 

Birgit Lindholm Uravalmentaja Birgit Lindholm (KTM, NLP-trainer, ACC) on työskennellyt uravalmentajana kahdeksan vuotta. Birgit käyttää ruotsia äidinkielenään.
Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Koulutus- ja tutkimuspäällikkö, Jouni Röksä (FM, VPD ja JET)

 antaa MMA:n jäsenille uravalmennusta. Erikoisalueita CV:n rakentamisessa hänellä ovat sen myyvyys ja erottuminen. Lisäksi hän neuvoo portfolion rakentamisessa. Kokemusta alalta löytyy yli 30 vuotta.

Tradenomiliitto TRAL 
Uraohjaaja Heljä Hanna (YTM, sosiaalipsykologi) antaa uraohjausta tradenomeille työnhakuun ja urasuunnitteluun liittyvissä asioissa. Heljä opastaa eri alojen ammattilaisia räätälöimään työnhakuasiakirjat vastaamaan työnantajan tavoitteita.

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKA

Susan Calonius on k

ouluttaja, työnhaku- ja uravalmennusten vetäjä, työnetsijäpalvelun mahdollistaja ja some-brändäyksen osaaja. Susanna työskentelee tällä hetkellä virtuaalivalmentajana UP Partnersilla. 

Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY 

Leena Vänni Viestintä- ja ura-asiantuntija  Leena Vänni (FM) vastaa YTYn urapalveluista. Viestinnän osaajana hän keskittyy tekstin luomaan mielikuvaan hakijasta ja tarvittaessa tekstin tyyliin ja oikeinkirjoitukseen
Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL
Asiamies,  Suvi Liikkanen (FM) on perehtynyt luonnontieteilijöiden työmarkkinoihin ja työllistymiseen. CV:n räätälöinnissä mielenkiintoisinta ja haastavinta on osaamisen sanoittaminen oikealla tavalla, tässä Suvi haluaa olla apunasi.
Helsingin Insinöörit HI
Ura-asiantuntija,  Anu Kaasalainen (insinööri AMK) on työskennellyt insinöörien ura- ja työelämäkysymysten parissa kahdeksan vuoden ajan. Työnhakudokumenttien lisäksi voit kysyä Anulta myös sosiaalisen median käytöstä työnhaussa

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. 

Mikäli sinulle tulee kysyttävää tilaisuudesta, voit olla yhteydessä risto.saynavajarvi@tyonhakuveturi.fi