Tervetuloa
Tervetuloa

CV-keväthuolto 2 (iltapäivä)

Alkaa: 27.1.2016 12:00
Päättyy: 27.1.2016 14:00

Aika: Keskiviikkona 27.1.2016 klo 12.00 – 14.00 (ilmoittautuminen ja kahvi/tee alkaen klo 11.30). Balderin salin vieressä on kahvila, josta voi halutessaan ostaa aamupalaa. Työnhakuveturi tarjoaa kahvin/teen. 

Paikka: Balderin saliAleksanterinkatu 12 (Helenankatu 4), 00170 Helsinki (katso kartalta)

Katso tarkemmat liikenneyhteydet: Raitiolinjat 1, 2, 3B, 3T, 4, 7A, 7B, Senaatintorin tai Kauppatorin pysäkki. Parkkipaikat Kauppa- tai Senaatintorilla tai Valtioneuvoston takana Hallituskadulla. Katso tarkemmin: HSL reittiopas 

Täyden palvelun CV-huolto

  • Millainen on tehokas CV?
  • Millainen on ammattimainen valokuva? 
  • Miten kuvailet työuraasi ja osaamistasi?
  • Miten kuvailet viimeisimpiä työtehtäviäsi ja saavutuksiasi?
  • Miten kerrot kieli- ja IT-taidoistasi? 
  • Tarvitaanko suosittelijoita?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat apua ura-asiantuntijoiltamme. Puolen tunnin yhteisen johdannon jälkeen autamme sinua henkilökohtaisesti työstämään CV:täsi. Yksilölliseen neuvontaan on käytettävissä aikaa enintään 15 minuuttia per osallistuja.

Tilaisuudessa on myös mahdollisuus keskustella LinkedIn-profiilista ja Twitteristä työnhaussa/Arja Parpala, Suomen Ekonomit.  
 
HUOM! Tilaisuudessa on tarjolla mahdollisuus valokuvaukseen CV:tä varten. Kuvan saat edulliseen 10 euron hintaan. Ota summa käteisenä mukaan. Kuvaajana toimii valokuvaaja Pasi Autio. Saat valokuvasi sähköpostilla noin 1-2 viikon kuluttua. Huomioithan, että kyseessä on työnhakuun käytettävä edustuskuva, eli pukeudu sen mukaisesti.  HUOM! OTA OMA CV:SI MUKAAN TILAISUUTEEN!

Seuraavat oman liittosi asiantuntijat ovat apunasi: 

  Tekniikan akateemiset TEK

Uravalmentaja, Riku Rimmi (DI) on erikoistunut rekrytointiin ja HR-prosessien kehittämiseen jo yli 17 vuoden ajan. Riku toimii tällä hetkellä uravalmentajana TEKin urapalveluissa. 

Uravalmentaja, Simo Kokko (PsM,työnohjaaja) on erikoistunut uraneuvontaan, soveltuvuusarviointeihin ja työnhakuun liityviin kysymyksiin jo yli 20 vuoden ajan. Simo toimii tällä hetkellä uravalmentajana TEKin urapalveluissa. 
  Suomen Ekonomit
Uravalmentaja, Nina Juhava (KTM, HuK) on työskennellyt uravalmennuksen ja rekrytoinnin parissa toistakymmentä vuotta.
   

Career and Executive Coach, Trainer and Facilitator, Arja Parpala työskentelee uravalmentajana Suomen Ekonomeissa. Arja on erikoistunut sosiaalisen median käyttöön työnhaussa. 

 

  Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA
Koulutus- ja tutkimuspäällikkö, Jouni Röksä (FM, VPD ja JET) antaa MMA:n jäsenille uravalmennusta. Erikoisalueita CV:n rakentamisessa hänellä ovat sen myyvyys ja erottuminen. Lisäksi hän neuvoo portfolion rakentamisessa. Kokemusta alalta löytyy yli 30 vuotta.

Viestintäsuunnittelija, Sirkku Rytkönen (FM) tietää, miten tekstillä ja kuvilla vaikutetaan. Hän hallitsee verkkoviestinnän ja sosiaalisen median metkut. Hänellä on vuosien kokemus yritysmaailmasta ja sen toimintatavoista. Hän opiskelee työn ohella etänä digitaalisen median sisällöntuotantoa.

  Tradenomiliitto TRAL 

Työvalmentaja, Anneli Nahkola ohjaa eri alojen työnhakijoita työnhaussa ja löytää ratkaisuja työllistymisen haasteisiin. Tradenomiliiton jäseniä Anneli auttaa työnhaun dokumenttien tekemisessä ja sosiaalisen median käyttämisessä työnhaussa. 

Hän työskentelee Työvalmennus Futuurissa

.

  Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut YKA 

Uravalmentaja, FM, Johanna Tuutti,

  on ACC-sertifioitu, arvostava ja innostava coach sekä LinkedIn-valmentaja ja -kouluttaja. Johanna työskentelee UP Partners Oy:n uravalmentajana. (www.uppartners.fi

  Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY 

Viestinnän asiantuntija,  Tuomo Tarvas (FM) vastaa YTYn urapalveluista. Viestinnän osaajana hän keskittyy tekstin luomaan mielikuvaan hakijasta ja tarvittaessa oikeinkirjoitukseen.

  Luonnontieteiden Akateemisten Liitto LAL

Asiamies,  Suvi Liikkanen (FM) on perehtynyt luonnontieteilijöiden työmarkkinoihin ja työllistymiseen. CV:n räätälöinnissä mielenkiintoisinta ja haastavinta on osaamisen sanoittaminen oikealla tavalla, tässä Suvi haluaa olla apunasi.

  Helsingin Insinöörit HI

Ura-asiantuntija, Petra Bedda

 (Tradenomi, Mti, Firework Career Coaching® –coach) työskentelee Insinööriliitossa. Petra ohjaa yksilöitä ja ryhmiä itsetuntemuksessa, oman osaamisen sanoittamisessa sekä mielekkään työuran rakentamisessa.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on päättynyt.

Tilaisuus on täynnä! 

Mikäli sinulla on kysyttävää tilaisuuteen liittyen, voit olla yhteydessä arja.lindfors@tek.fi