Tervetuloa
Tervetuloa
20.12.2017 Työnhakuboosteri

#boosterialumni

Menestyksekäs työmme esimies- ja asiantuntijatyötä etsivien tukijana sai toivomamme luottamuslauseen eli rahoituksen Uudenmaan TE-toimistolta myös vuodelle 2018! Näin ollen jatkamme työnhaun vertaisryhmätoimintaa ainakin vielä vuoden verran.

Tavoitteemme on tulevana vuonna auttaa hankkeessamme 250 työtöntä työnhakijaa tuomaan esille osaamisensa ja sitä kautta löytämään (piilo)työpaikka. Ensimmäiset ryhmät starttaavat tammikuussa viikolla 4, ilmoittaudu mukaan tästä. Tavoite on varsin realistinen, sillä tänä kuluvana vuonna Työnhakuboosteriin osallistui 280 työnhakijaa. Heistä noin puolet on löytänyt itselleen työpaikan ja luku tietysti kasvaa koko ajan.

Työnhakuboosteri on hanke, joka aikanaan loppuu, mutta nyt meillä on ollut ilo olla mukana jo yli tuhannen työtä etsivän työnhakutaitojen kohentamisessa. Yksi tärkeimmistä osa-alueista ohjelmassamme on piilotyöpaikkojen haku – miten niitä löytyy, miten niihin haetaan ja ennen kaikkea ryhmän tuella puhelimeen tarttuminen ja soittaminen kiinnostavaan yritykseen.

Työpaikan löytämisen todennäköisyys Työnhakuboosteriin osallistuneilla kasvaa merkittävästi – siis todella merkittävästi!  Monissa työpaikoissa on jo aiemmin toimintaan osallistuneita, jotka pystyisivät vinkkaamaan vaikka pian avautuvista työpaikoista parhaillaan töitä etsiville. Näin ollen lanseeraamme nyt käyttöön aihetunnisteen #boosterialumni, jotta jatkossa löydämme toisiamme helpommin. Jos olet saanut boostia työnhakuusi Työnhakuboosterista, tänä vuonna tai aiemmin, lisää aihetunniste LinkedIn-profiiliisi valitsemaasi kohtaan ja profiilisi löytyy LinkedInin haun avulla. Aihetunnitseen avulla on myös kiinnostavaa seurata, mihin tehtäviin ja yrityksiin boosteriin osallistuneet päätyvät.

Kiitos vuoden aikana toiminnassamme mukana olleille. Erikoiskiitokset mahtaville ryhmäohjaajille, jotka ensin vertaisryhmään osallistuttuaan tulevat jakamaan kokemustaan seuraavalle ryhmälle – ja samalla jatkamaan omaa verkostoitumistaan. On ollut ilo tavata teitä ja toivottavasti yhteydet säilyvät vähintään #boosterialumni -merkeissä.

Leena Vänni

Työnhakuveturin puheenjohtaja, Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTYn viestintä- ja ura-asiantuntija

< TAKAISIN ARTIKKELEIHIN

UUSIMMAT ARTIKKELIT