Tervetuloa
Tervetuloa

Ajankohtaisia uutisia

Tällä sivulla näet kaikkein ajankohtaisimmat uutiset, mitä Työnhakuveturi sinulle tarjoaa!

24.03.2020

Rekryboosterin kevään ryhmien non-stop haku -Career Boost admission to groups ongoing!

Otamme hakemuksia vastaan kevään boosteriryhmiin. Coronavirustilanteen vuoksi ryhmien kokoontumiset ovat nyt tauolla, mutta palaavat normaaliin rytmiin tilanteen helpotuttua. Työstämme materiaaleja aloittaaksemme verkkovalmennukset. Voit hakea ryhmiin jo nyt ja ilmoitamme, kun sinulle sopiva ryhmä on löytynyt.

Also Career Boost coaching groups are open for application!

Lisäinfoa: https://www.tyonhakuveturi.fi/rekryboosteri/

More Information: https://www.tyonhakuveturi.fi/career-boost/

sign up here for module I

sign up here for module II

25.03.2020

Rekryboosteri digivalmennus 13.5 Ilmoittautuminen auki!

Rekryboosterivalmennukseemme kuuluu tänä vuonna myös yhden päivän mittainen digivalmennus. Valmennuksen tarkoituksena on lisätä boosterivalmennukseen kuuluuvaa sosiaalisen median hyödyntämistä työnhaussa. Kouluttajana toimii Liisa Siitonen Xennek Oysta. 1. digikoulutus pidetään 13.5. joko luokkakoulutuksena tai verkossa, riippuen pandemiatilanteesta. Ilmoittautuminen on auki!

Rekryboosteri: Digivalmennus

 

25.03.2020

Corona viruksen vaikutukset Työnhakuveturin toimintaan /Corona virus effects on Työnhakuveturi events

Seuraamme tarkasti tiedotusta ja THL:n ohjeistusta suhteessa Coronavirus -pandemiaan. Tällä hetkellä Rekryboosteriryhmämme ovat tauolla, mutta työstämme materiaalia parhaillaan, jotta voisimme toteuttaa ne verkkovalmennuksina.

Isompien tapahtumien osalta seuraamme tilanteen kehitystä. Career Speed Dating on siirretty syksylle, ja digivalmennus sekä Työllistymistarinat ollaan valmiita viemään verkkoon tarvittaessa.

Työnhakuveturi follows closely the instructions given by the health administratives regarding the Corona Virus -pandemia. At the moment our Career Boost -Groups are on a break, but we are preparing material, so that they could be continued as web -based sessions.

Työnhakuveturi’s bigger events are cancelled for time being – Työllistymistarinat 14.5. is Still scheduled to take Place, but will be moved if the situation so requires.

 

Tulevia tapahtumia

NÄYTÄ LISÄÄ