Tervetuloa
Tervetuloa
23.1.2018 Työnhakuboosteri

1000 boosterilaista ei voi olla väärässä!

Riikka Tarvainen yllättyi iloisesti, kun Työnhakuveturin Risto, Sirpa ja Päivi marssivat boosteriryhmä 17-28 viimeiselle kokoontumiskerralle. Onni potkaisi Riikkaa -hän kun onnistui olemaan tuhannes Työnhakuboosteriin osallistunut työnhakija. Riikka sai palkinnoksi lahjakortin CV:n ja hissipuheen videointivalmennukseen ja ammattilaisen videointiin.

Riikka on markkinoinnin ja myynnin ammattilainen joka on työskennellyt pitkään Suomen suurimmassa vähittäiskaupan ketjuorganisaatiossa, vastuualueena naisten-  ja miestenpukeutumisen markkinointi. Kysyimme Riikalta, minkä hän on kokenut Työnhakuboosterin parhaaksi anniksi. Riikka koki, että ryhmän vertaistuen kautta hän pystyi hyvin peilaamaan omia kokemuksiaan sekä jakamaan omista vahvuuksistaan. Riikka oli löytänyt Työnhakuboosteriin ystävän suosituksesta, ja oli myös ollut syksyllä mukana rekrytointitapahtuma Walk for Jobsissa.

Hän vaikuttui erityisesti siitä, että Työnhakuboosterin pienryhmät koostuvat eri alojen ammattilaisista, jotka tuovat oman osaamisensa ryhmän tapaamisiin. Ryhmän jäsenet ovat kaikki samankaltaisessa tilanteessa, joten he ymmärtävät toistensa tilanteen paremmin kuin hyvin. Riikan mukaan antoisinta ryhmässä oli kotitehtävien ja harjoitteiden kautta saadut opit, kuten CV-työpaja, itsensä brändääminen ja hyvä hissipuhe.  jotka auttoivat häntä löytämään oman osaamisensa ”terävät kärjet”.  Hän saikin kurssin aikana ahaa-elämyksiä ”vitsi, minähän osaan näin monta asiaa!” Riikka pääsi myös jakamaan omasta aktiivisuudestaan ja osaamisestaan markkinointitaustaansa hyödyntäen, hän saattoi antaa vinkkejä vaikkapa siihen, mitä asioita boosterikaverin kannattaa painottaa CV:ssään.

Tulevia boosterilaisia Riikka haluaa neuvoa olemaan aktiivisia. Oman työttömyyden hoidossa ei ole oikotietä, vaan työnhaku käy päivätyöstä. Kotitehtävät tulee Riikan mukaan tehdä huolella, sillä niistä saa koottua itselleen todella hyödyllisen aineiston, johon voi palata tulevaisuudessakin.

Toivotamme Riikalle onnea ja menestystä työnhakuun ja antoisaa video-CV:n työstöä palkintolahjansa parissa! Jos työnhaku on tällä hetkellä sinun haasteesi, niin lue lisää ja tule mukaan!

www.tyonhakuveturi.fi/tyonhakuboosteri

Päivi Korhonen ja Sirpa Huttunen

< TAKAISIN ARTIKKELEIHIN

UUSIMMAT ARTIKKELIT