Tervetuloa
Tervetuloa

Walk for Jobs 21.9.2018 Otahallissa

Rekrytapahtuma Walk for Jobs pidetään tänä vuonna Uudellamaalla jo kolmatta kertaa. Vuonna 2018 työnantajat ja työnhakijat tutustuvat toisiinsa Otahallissa perjantaina 21.9. klo 9-12.

Piilotyönhaku ja itsensä esilletuominen ovat varmasti teoriassa tuttuja tuttuja työnhakijoille, mutta miten tarttua toimeen? Akavalaisten ammattiliittojen työnhakua edistävä yhdistys Työnhakuveturi tarjoaa tilaisuuden harjoitella näitä molempia taitoja Walk For Jobs Helsinki -tapahtuman kautta.

Viime vuonna Telia 5G-areenalle kerääntyi 350 kävelyhaastatteluun valmistautunutta työnhakijaa. Lisäksi kierroksen kentän ympäri saattoi kävellä ammattiliiton uracoachin tai mentorin kanssa. Paikalla olleiden yritysten edustajat ovat myös kertoneet meille, että uskovat työllistävänsä useita tapaamiaan henkilöitä. Lista viime vuonna paikallaolleista yrityksistä löytyy täältä.

Walk for Jobs on reipas ja energinen kohtaamispaikka. Aiempina vuonna osallistujat – niin yritysten edustajat kuin työnhakijatkin – ovat kiitelleet tapahtuman erilaisuutta ja rentoa henkeä.

 

Tapahtuman Facebook-sivu

Tapahtuman Twitter-sivu

#WalkForJobsHKI

Viime vuonna Walk for Jobs järjestettiin Telia 5G -areenalla. Lue vuoden 2017 tapahtumasta täältä.

Tapahtuma järjestettiin Helsingissä ensimmäisen kerran syyskuussa 2016 Eläintarhan urheilukentällä. Lue vuoden 2016 tapahtumasta täältä.

TULEVIA TAPAHTUMIA