Tervetuloa
Tervetuloa

 

Olemme mukana syksyn raikkaimmassa rekrytapahtumassa 8.9.2017

Iso kiitos kaikille mukana olleille! Teimme yhdessä tästä loistavan aamupäivän.

Aalto University Executive Education Oy

”Esittelemme F.E.C-koulutuksiamme.”

Adecco Finland

”Adeccolta löydät työpaikkoja jokaiseen tilanteeseen; osa-aikaisia työpaikkoja, vakituisia työpaikkoja, kesätöitä, sesonkitöitä ja määräaikaisia pestejä. Haemme jatkuvasti osaajia teollisuuden, taloushallinnon, asiakaspalvelun, ICT:n ja logistiikan alueille.”

Agilent Technologies Finland Oy

”Diagnostiikka, genomiikka ja perinteinen alalytiikka GC,LC ja MS.”

Aims International Finland

”Olemme erikoistuneet vaativiin johdon ja avainhenkilöiden hiljaisiin hakuihin. Palvelumme tukevat asiakkaitamme erilaisissa liiketoiminnan muutostilanteissa, liiketoiminnan kasvaessa tai kansainvälistyessä ja siksi monenlainen akateeminen tausta voi olla mahdollinen.”

ALTEN Finland

”ALTEN Finland yhdistää motivoituneet ihmiset, ammattitaidon ja vankan kokemuksen. Me tarjoamme mittatilaustyönä tuotettua asiantuntija- ja suunnitteluosaamista – kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.”

Avaus Marketing Innovations

”Digitaalisen markkinoinnin osaajat.”

Badenoch & Clark Suomi

”Badenoch & Clark on johtava kansainvälinen rekrytointiyritys, joka on keskittynyt korkean profiilin rekrytointeihin 13 maassa. Olemme Suomen ensimmäinen rekrytointi- ja suorahakutoimisto, joka nostaa työnhakijan toiminnan keskiöön. Uskomme, että oikeanlaisessa tehtävässä ja työympäristössä ihminen voi työntekijänä yltää huippusuorituksiin, jotka ovat puolestaan edellytys yrityksen menestykselle. Olemme globaalisti ja lokaalisti osa Adecco Groupia.”

Biisoni Oy

Me olemme tyytyväisten työntekijöiden henkilöstöpalveluyhtiö. Kauttamme järjestyvät rekrytointipalvelut, henkilöstövuokraus, henkilöstön koulutus sekä ulkoistuspalvelut asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti toteutettuna 11 vuoden kokemuksella. Haemme mm. taloushallinnon, markkinoinnin, myynnin, logistiikan ja teknisen puolen osaajia –tavoitteenamme on saada oikeat ihmiset oikeille paikoille.”

Bionautit Osuuskunta

”Osuuskunta Bionautit on toimintansa aloittanut akateeminen, osuuskuntamuotoinen yritys, joka tarjoaa monipuolisia bio- ja ympäristöalan asiantuntijapalveluja.”

Boost Brothers Oy

”Me boostilaiset haluamme muuttaa koko rakennusalaa. Haluamme tehdä parempaa rakentamista ja ottaa tilat osaksi palvelua. Haluamme luoda tiloilla tuottavuutta. Boostin palvelukirjoon kuuluvat rakennuttamis- ja liikkeenjohdon palvelut. Boostin tiimi muodostuu asiantuntijoista ja analyytikoista. Etsimme jatkuvasti ihmisiä, joilla on avoin asenne ja halu muuttaa rakennusalaa paremmaksi!”

Citrus Solutions Oy 

”Töihin meille?  Oletko ohjelmistoarkkitehti tai -kehittäjä, palvelumuotoilija tai käyttöliittymäsuunnittelija?   Hallitsetko laajoja kokonaisuuksia ja haluat vastuuta? Ymmärrätkö digitaalisuutta? Entä haluatko kehittyä ja kehittää omaa työnkuvaasi?  Meillä vastuu ja vapaus kulkevat tiiviisti käsi kädessä. Toimintamme kivijalka on luottamus. Luotamme työntekijöihimme ja annamme tilaa toimia ja ajatella. Seuraamme toimialaamme ja maailmaa avoimin silmin. Tartumme ajan haasteisiin ja kehitämme uniikkeja ratkaisuja asiakkaiden käyttöön – katse tulevaisuudessa.  Citruksen toteuttamat digitaaliset palvelut ovat osa suomalaisten arkea.”

Codemen Oy

”Ohjelmistosuunnittelijat: Fullstack-kehittäjät, käyttöliittymäsuunnittelijat.”

Consair Oy

”Tekninen B2B myyjä, kokemus rakennusalasta plussaa. Digimarkkinoinnin osaaja, kevyista koodaustaidoista ja/tai sisällöntuottotaidoista plussaa.

Työntekijät ovat meillä se tärkein juttu, ja pidämme toisistamme huolta. Jos olet meille sopiva tyyppi, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva tehtävänkuva!”

Contribyte

”Tuote- ja palveluorganisaatiot tarvitsevat apua niin tuotejohtamisessa, tuotekehityksen toimintavoissa, organisaatiomalleissa ja työkaluissakin. Jos joku näistä on lähellä sydäntäsi, niin tule juttelemaan tai ota meihin yhteyttä.”

 

Dry Ice Finland

”Myynti. vahvasti kasvava pk yritys luo mahdollisuuden erinomaisiin myyntilukuihin. Kokopäivätyö

Voi toimia omana yrittäjänä.”

Ebook Oy

”Etsimme meidän kasvavaan tiimiimme korttikoulutusten myyjää. Kyseinen työtehtävä sisältää korttikoulutusten B2B-myyntiä ja ajanvarausta uusille, sekä nykyisille yritysasiakkaille.

Asioimme suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on välttämätöntä. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta, sillä tarjoamme koulutuksen työtehtävään. Käytät työssäsi tietokonetta, joten perus atk-taidot on oltava hallussa.

Me vaadimme sinulta runsaasti intoa ja asiakaspalveluasennetta. Hakemamme henkilö on myös itsevarma, motivoitunut ja sosiaalinen. Jos uskot, että sinulta löytyy nämä ominaisuudet, hae meille heti töihin!”

Edupoli

”Me Edupolissa haluamme mahdollistaa haaveesi ammatissasi kehittymisestä tai uudesta urasta. Työuraa ei enää tarvitse päättää loppuelämäksi. Tämän päivän työelämässä on pitkien työsuhteiden sijaan aivan normaalia vaihtaa omaa uraa varsin radikaalistikin. Edupolin monipuoliset koulutusväylät mahdollistavat uuden urapolun suunnittelun ja käynnistämisen työn ohessa tai työttömyysjakson kohdatessa. Edupolista löytyy koulutusvaihtoehtoja myös henkilöille, jotka haluavat tähdätä urallaan eteenpäin. Mahdollisuuksia on monia – tartu tilaisuuteen! Parisenkymmentä koulutusalaa ja reilu kahdeksankymmentä tutkintoa ovat valittavanasi.”

Finitec Oy

”IT-alan asiantuntijat laajalla skaalalla; ohjelmistokehitys, arkkitehtuuri, tietoturva, projektinhallinta, infra, konsultointi jne.”

Flying Office Osk

”Kaikki organisaatioiden kehitttämisestä ja työelämämuutoksesta kiinnostuneet eri alojen asiantuntijat.”

 

FläktWoods Oy

”Tekniikanala, myynti”

 

Forcepoint Finland

”Forcepoint on yksi maailman johtavusta tietoturvataloista, ja Suomessa kehitämme erityisesti edistyksellistä palomuuriteknologiaa. Haemme joukkoomme IT-asiantuntijoita tuotekehityksen (ohjelmistokehitys, tietoarkkitehtuurit, HW) ja asiakastuen tehtäviin: https://www.forcepoint.com/current-career-openings.”

General Electric

”Olemme kiinnostuneet ICT alan, tutkimus ja tuotekehityksen ammattilaisista laajalla skaalalla (ohjelmistokehitys, SW arkkitehtuuri,testaus, projektin hallinta). Olemme kiinnostuneet myös hankinnan ammattilaisista sekä lääketieteellistä tekniikkaa ymmärtävistä asiantuntijoista ja myynnin ammattilaisista.”

Horton International

”Olemme kiinnostuneita erityisesti jo esimiestehtävissä toimineista, kansainvälistä kokemusta omaavista huippuosaajista laajasti yli toimiala- ja funktiorajojen. Toimialoista kuitenkin teknologia, teollisuus sekä kuluttajatoimialat ovat erityisalaamme.”

Idean Enterprises Oy

”Service designer, visual designer, developer.”

KavoKerr Group Finland

”KaVo Kerr Group Finland on hammaslääketieteellisen kuvantamisen tuotekehityksen ja tuotannon huippuosaamiskeskus. Kehittämämme ja valmistamamme laitteet ovat alansa arvostetuimpien joukossa ja edustavat viimeisintä teknologista kehitystä. Etsimme elektroniikan, mekaniikan ja ohjelmistokehityksen osaajia entisestään vahvistamaan yli sadan hengen R&D – tiimiämme.”

Knowit

”Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa ja Virossa. Haemme kasvavaan joukkoomme erilaisia osaajia kaikille liiketoiminta-alueillemme, haussa mm. ohjelmistoarkkitehteja, web kehittäjiä, projektipäälliköitä, myyjiä, testiautomaatiokehittäjiä, testauspäälliköitä, ohjelmistorobotiikan asiantuntijoita ja monia muita!”

KORKO – korkeaa osaamista yrityksiin

”Olemme kiinnostuneita yli 35 -vuotiaista espoolaisista, helsinkiläisistä  ja vantaalaisista osaajista.”

Laura Rekrytointi Oy

https://uranus.rekrytointi.com/paikat/?o=A_LOJ&list=1

Leica Geosystems Oy

”Leica Geosystems Oy on Suomen suurimpia maanmittaus- ja koneohjausjärjestelmien toimittajia sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Etsimme nyt Asennuspäällikköä Espooseen vetämään osaavaa valtakunnallista asennustiimiämme. Haemme lisäksi jatkuvasti uusia innostuneita, positiivisia ja alaa osaavia työntekijöitä eri tehtäviin koko organisaatiossamme.”

ManpowerGroup Oy

”Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin.  Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia.”

Metso Oyj

Me Metsolla haemme jatkuvasti joukkoomme uusia asiantuntijoita, joita yhdistää halu työskennellä haastavien tehtävien parissa myönteisessä ja arvostavassa työympäristössä, kehittää toimialojen johtavia ratkaisuja ja kuulua kansainväliseen kollegaverkostoon. Asikkaamme tulevat kaivos-, kivenmurskaus-, kierrätys-, öljy-, kaasu-, massa-, paperi- ja prosessiteollisuuksista, joten tarjoamamme tehtäviä ja haasteita monipuolisesti eri koulutustaustan ja kokemuksen omaaville asiantuntijoille.

 

Momentous Executive Search

”Tällä hetkellä etsimme joukkoomme esimerkiksi eletroniikkainsinööriä, joka osaa toimia hyväksyntäviranomaisten ja elektroniikkasuunnittelun alihankkijoiden kanssa tai on valmis ottamaan haasteen vastaan ja oppimaan nämä asiat nopealla aikataululla.”

mySafety Oy

”Haemme myyntineuvottelijan tehtävään sosiaalisesti lahjakkaita persoonia,joilta löytyy itsensäjohtamisen taitoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tulet pärjäämään tehtävässä hyiv, kun sinulta löytyy kunnianhimoa, sinnikkyyttä ja halua oppia loistomyyjäksi.”

Neste Jacobs Oy

”Haemme osaajia peli- ja ohjelmistokehitys, tietoturva, projektinhallinta, data-analytiikka, mallinnus ja simulointi sekä prosessi- ja automaatioteknologia tehtäviin.”

Nordic Progress Oy

”Henkilöistä, jotka ovat kiinnostuneet pääsemään lääketeollisuuden asiantuntijatehtäviin ja kuulemaan, millaisia tehtäviä on tarjolla ja mitä itse työ on.”

Personalhuset Staffing Group Oy

Poolia Suomi Oy

”Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Löydät kauttamme mielenkiintoisia ja haastavia työpaikkoja taloushallinnon, IT:n, myynnin ja markkinoinnin sekä toimiston alueilta.”

Promotion Point

”Kasvavana yrityksenä haluamme jatkuvasti kehittyä ja nyt etsimmekin uusia promootiomyyjiä, tiiminvetäjiä, promoottoreita sekä varainhankkijoita tiimeihimme pääkaupunkiseudulle / Uudellemaalle!

Meille se oikea on persoona, jolta löytyy asennetta, taistelutahtoa ja rohkeutta ylittää niin tavoitteet kuin itsensäkin yhdessä tiiminsä kanssa. Emme etsi yli-ihmistä vaan myyntityöstä innostunutta ja ahkeraa työkaveria.

Tullessasi Promotion Pointille koulutamme sinut perusteellisesti työtehtävääsi. Työpäiväsi aikana pääset kohtaamaan asiakkaita kasvotusten, edustamaan asiakasyritystemme brändejä ja ennen kaikkea tekemään myyntiä sekä kehittymään työntekijänä. Saat kokea työympäristönä niin kansainvälisen lentokentän sykkeen kuin messujen ja kauppakeskusten huuman.

Pääset osaksi mahtavaa ja lämminhenkistä työyhteisöä, jossa on mahdollista vaikuttaa omaan palkkaan omalla tekemisellä sekä yhdistää vapaa-aika joustaviin työaikoihin. Olemme valmiita panostamaan sinuun!”

Q-Factory

”Testiautomaation asiantuntija, Robot Framework/Python-osaajat, testauspäälliköt.”

RecRight

”Kotimainen videorekrytointityökalu, joka auttaa sinua löytämään talentit kasvottomien hakemusten joukosta. Videohaastattelun avulla minimoit virhehaastattelut ja varmistat, ettet jätä yhtäkään huipputyyppiä kutsumatta työhaastatteluun. Ilmoita avoin työpaikka, vastaanota hakemukset ja viesti hakijoille videoin – kaikki yhdestä työkalusta!”

SaranenConsulting

”Rekrytoiva koulutusohjelma voi viedä sinut kohti unelmiesi työpaikkaa! Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on vakituinen työpaikka osallistujille. Ohjelmat toteutetaan yhteistyössä työhallinnon kanssa. Kasvatamme yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia osaajia muun muassa ICT-, taloushallinto-, asiakaspalvelu- sekä digitaalisen markkinoinnin aloille. Lisäksi Saranen Consulting kasvaa ja tarvitsemme uusia pelaajia omaan joukkueeseemme!” 

Search & Selection – S&S Consulting Oy Ab

”Liike-elämän asiantuntija, päällikkö ja johtotason osaajat”

Sector Alarm Oy

”Myynti + asiakaspalvelu”

Studentwork Group Oy

”Oletko nuori osaaja ja etsit uusia työhaasteita? Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä. Olemme nuoriin osaajiin erikoistunut rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys – yksi Pohjoismaiden suurimmista.”

Suomen ympäristöopisto SYKLI

”Uusi ura kestävän kehityksen parissa. SYKLI järjestää työvoimakoulutusta ympäristöalalta ja kestävästä kehityksestä.”

Talent Gate

”TalentGaten FEC -koulutuksessa työnhakija sijoittuu kiinnostavaan yritykseen tavoitteitaan tukeviin tehtäviin saaden samalla täydennyskoulutusta itseä kiinnostavista aiheista kuten kansainvälinen teknologialiiketoiminta, projektinhallinta tai markkinointi. Mukaan hakeminen tapahtuu te-palvelut.fi:n kautta. Kymmenet yritykset etsivät kauttamme tulevia tähtiä ja sinä voit olla yksi heistä.”

Target Headhunting Oy

”Olemme kiinnostuneita myynnin ja markkinoinnin ammattilaisista ja teknisistä asiantuntijoista”

Teamit

”Teamit luo digitaalisia palveluita, joilla on merkitystä. Projektimme keskittyvät digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuihin, kuten integroituihin tilauskanaviin, verkkopalveluihin ja verkkokauppoihin. Meillä on tinkimätön asenne työtä kohtaan. Jokainen meistä haluaa tehdä parhaansa ja olla ylpeä työnsä tuloksista. Toimintaamme ohjaa vahva luottamus ihmisiin. Siksi työkulttuurimme on rento ja keskitymme tuottavaan työhön, turhan byrokratian sijaan. Etsimme joukkoomme osaavia ohjelmistokehittäjiä, erityisesti Full Stack -kehittäjiä, Java-kehittäjiä sekä PHP-kehittäjiä verkkokauppojen toteutukseen. Lisäksi etsimme Web/UX -suunnittelijoita, testiautomaatio-osaajia, testipäälliköitä ja projektipäälliköitä. Haussa on myös myynnin ammattilaisia IT-konsultoinnin ja verkkokauppojen myyntiin.”

TJS-opintokeskus

”TJS on Akavan ja STTK:n sekä niiden liittojen luotettava ja asiantunteva järjestötoiminnan ja edunvalvonnan kehittämiskumppani. Perustehtävän mukaisesti TJS Opintokeskuksen koulutus tukee toimihenkilöjärjestöjen sivistyksellisiä ja koulutuksellisia tavoitteita. Opintokeskuksen koulutuksen sisällöissä painottuvat järjestötoiminnan ja työelämän kehittäminen sekä palkansaajajärjestöjen kansallinen ja kansainvälinen edunvalvonta.”

Ukko.fi-laskutuspalvelu

”Olemme kiinnostuneita – organisaatioista jotka käyttävät keikkatyöläisiä/freelancereitä (haluavat vähentää byrokratiaa, maksaa verokorttirumban sijaan tekijälle palkkio laskua vastaan) – keikkatöitä etsivistä, jotka ovat kiinnostuneet kevytyrittäjyydestä (työnsä laskuttamisesta kauttamme)”

Vainu.io Software Services

”Miten miljoonista eri eri avoimen ja julkisen datan lähteistä voidaan selvittää yksittäinen tiettyä yritystä koskeva tieto? Haluatko ratkaista tällaisia ongelmia tai koodata Vainua? Meillä pääsee jättämään kädenjälkensä softaan jota menestyksellä käytetään jo neljässä eri Euroopan maassa sekä Yhdysvalloissa. Haluamme joukkoomme myös reippaan asenteen omaavia, B2B myynnistä ja Saas-liiketoiminnasta kiinnostuneita uusia vainulaisia, jotka haluavat kehittyä myynnin osaajiksi kansainvälisessä kasvuyhtiössä. Vainu kasvaa kovaa vauhtia, koti on Suomessa, mutta töihin pääsee myös ulkomaille.”

Valmennustiimi Eximia Oy

”Eri alojen opettajia valmennus- ja abikursseille. Haemme monenlaista osaamista ja intohimoa opettamiseen! Työtä on tarjolla monipuolisesti aamu- ja ilta-aikaan.”

WorkPower Oy

”Teollisuus Rakennus Logistiikka Ravintola Terveydenhuolto”

Yrityspalvelu Voima

Voima tarjoaa asiakkailleen suorahaku-, rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluita.

”Rekrytoimme asiakasyrityksillemme hyvin erilaisia osaajia aina asiantuntijoista johtoon asti. Olemme siten kiinnostuneet monien eri alojen osaajista. ”

 

 

 

Vuonna 2017 eniten kierroksia kävelivät Adeccon edustajat.